Pavo Care4Life (15 kg)

Pavo Nature's Best is een heerlijke, gezonde, structuurrijke muesli, speciaal ontwikkeld voor recreatie- en sportpaarden die lichte arbeid verrichten. Het bevat spelt en timothee en een zeer laag suiker/zetmeelgehalte.

€20,95 Incl. btw
€19,22 Excl. btw
Beschikbaar
Biofood NCF Control Urinary & Sterilised (10 kg)

Biofood NCF Control kan volgziekten zoals blaasontsteking voorkomen. Ondersteunt de urinewegen, is zeer geschikt voor katten met overgewicht en zorgt voor een vermindering van haarbalvorming. Beperkt geur en volume van de ontlasting.

€39,35 Incl. btw
€32,52 Excl. btw
Beschikbaar
Biofood NCF Sensitive (10 kg)

Biofood NCF Sensitive met zalmolie, omega 3 en 6 vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine. Graanvrij. Ondersteunt de vertering, gewrichten, huid en vacht en zorgt voor een vermindering van haarbalvorming.

€39,35 Incl. btw
€32,52 Excl. btw
Beschikbaar
Biofood Kat 3-mix (10 kg)

Biofood kat 3-mix bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw kat.

€34,95 Incl. btw
€28,88 Excl. btw
Beschikbaar
Biofood NCF Senior ageing Kip-Vis-Zalm (10 kg)

Volledige natuurlijke kattenvoeding die ontwikkeld is voor volwassen katten. Tevens geschikt voor katten met nieraandoeningen en oxalaatstenen. Ondersteunt mobiliteit, veroudering, nieren, gewicht, huid en vacht.

€39,35 Incl. btw
€32,52 Excl. btw
Beschikbaar
Biofood NCF Adult Fit (10 kg)

Volledige natuurlijke kattenvoeding die ontwikkeld is voor volwassen katten. Ondersteunt gebit, huid en vacht en de natuurlijke afweer en zorgt voor een vermindering van haarbalvorming. Tarwevrij. Hoge acceptatie en verteerbaarheid.

€39,35 Incl. btw
€32,52 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Smulbeen klein

Het smulbeen van Competition is geschikt als traktatie voor de hond. Dit bot is geschikt als gezond tussendoortje.

€2,99 Incl. btw
€2,74 Excl. btw
Beschikbaar
Frontline Teken Tang Adult

Teken zijn een vervelend neveneffect wanneer u buiten een wandeling maakt met uw hond. Om uw huisdier van dit ongedierte te bevrijden, is de tekentang een handig hulpmiddel.

€6,29 Incl. btw
€5,20 Excl. btw
Beschikbaar
Ecostyle Mierenpoeder (250g)

Het MierenPoeder van ECOstyle is een 100% biologisch middel tegen mieren. Dit product kan direct uit de bus gestrooid worden, maar kan ook in water opgelost worden waardoor het direct in het nest gegoten kan worden. MierenPoeder werkt snel en effectief zo

€9,75 Incl. btw
€8,06 Excl. btw
Beschikbaar
Vitalbix Fiber-Mix

Vitalbix Fiber-Mix is optimaal verteerbaar, stimuleert de speekselproductie en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Meng Vitalbix Fiber-Mix door de andere Vitalbix producten om het kauwen te stimuleren.

€15,95 Incl. btw
€14,63 Excl. btw
Beschikbaar
Onlinedierenwereld
Onlinedierenwereld
Blijdschap voor Dieren (Dierenbuddy)

Blijdschap voor Dieren (Dierenbuddy)

02 Jul
De dierenbuddy's doen waardevol werk. Met de hulp van de dierenbuddy's hoeven ouderen en chronisch zieken geen afscheid te nemen van hun geliefde huisdier,...

Lees meer
Nieuwe Wondzalf en Wondspray.  Maar waarom met Honing?

Nieuwe Wondzalf en Wondspray. Maar waarom met Honing?

02 Jul
Wondzalf en Wondspray met Honing, Kurkuma en Aloë Vera. Lees verder waarom deze combinatie uitermate geschikt is voor het herstellen van wondjes.

...

Lees meer
De vogelapotheek tegen (bloed)luizen

De vogelapotheek tegen (bloed)luizen

05 Jul
Bij een besmetting met (bloed)luis zijn vogels onrustig, in slechte conditie en kippen kunnen er bleke kammen van krijgen. Als je met een mesje door naden...

Lees meer
Verzenden tijdens de Coronacrisis

Verzenden tijdens de Coronacrisis

28 Mar
Hier vindt u het nieuws rond het verzenden van pakketten tijdens de Corona-crisis....

Lees meer
Meer blog artikelen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »