Edgard & Cooper Kitten Kip en ASC-forel

Natuurlijk, (h)eerlijk eten voor je kitten met veel verse kip en ASC-gecertificeerde forel. Dit onweerstaanbare recept combineert al het goede van kip en forel met onze unieke mix van bessen, kruiden en botanicals.

€18,81 Incl. btw
€15,55 Excl. btw
Beschikbaar
Stuzzy Monoprotein Zalm Adult (12 kg)

Doordat monoprotein zalm adult maar 1 dierlijke eiwitbron en 1 koolhydratenbron bevat is dit zeer geschikt voor honden met allergieën voor andere eiwitten of koolhydraten.

€57,95 Incl. btw
€47,89 Excl. btw
Beschikbaar
Ecostyle Maag en Darm

Maag en Darm bevat maar liefst 10 procent kruiden. Deze kruiden zijn speciaal geselecteerd voor honden met een slechte spijsvertering. Heemstwortel en Rozemarijn zijn twee voorbeelden van kruiden in Maag + Darm.

€49,95 Incl. btw
€41,28 Excl. btw
Beschikbaar
Acana Classics Classic Wild Coast

Acana Wild Coast bereid met duurzaam gevangen vis, gevangen vis, gevangen bij North Vancouver Island en vervoerd naar onze keuken vers en heel, en daardoor rijk aan natuurlijke voedingsstoffen en smaak.

€57,95 Incl. btw
€47,89 Excl. btw
Beschikbaar
Acana Classics Classic Red

Acana Classic Red is bereid van gras-gevoerd lam, angus beef en yorkshire varkensvlees, dagelijks vers of rauw in Whole Prey™ verhoudingen geleverd om uw hond volledig te voeden.

€56,50 Incl. btw
€46,69 Excl. btw
Beschikbaar
Acana Classics Prairie Poultry

Acana Classics Prairie Poultry is een smakelijke voeding voor uw hond. Het voer is gemaakt van het vlees van vrije uitloopkippen en -kalkoenen en bevat vleeseiwitten en Omega 3-vetzuren die de conditie van uw hond ondersteunen.

€49,95 Incl. btw
€41,28 Excl. btw
Beschikbaar
Schesir Maintenance Medium Adult met Lam

Schesir is een Italiaans merk die zowel droog- als natvoeding heeft voor honden en katten. Er worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt en het bevat geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen.

€37,95 Incl. btw
€31,36 Excl. btw
Beschikbaar
Natural Vitamineral

Natural Vitamineral bevat alle mineralen die thuishoren in een evenwichtig dieet. Naast onmisbare mineralen bevat Natural Vitamineral ook vitamine A, D en E, die nodig zijn voor de opname van deze mineralen.

€5,95 Incl. btw
€5,46 Excl. btw
Beschikbaar
Natural Nutri Powder +

Natural Nutri Powder + bijzonder geschikt om wedstrijdduiven in topconditie te krijgen. Dank zij de unieke combinatie van zowel snelle als trage suikers wordt niet alleen de recuperatie na fysieke inspanningen versneld, maar ook de voorbereiding van de vo

€8,95 Incl. btw
€8,21 Excl. btw
Beschikbaar
Natural Naturavit Plus

Naturavit Plus is een multi-vitamin complex van hoogwaardige kwaliteit en stabiliteit. Naturavit Plus is volledig oplosbaar in water, heeft een aangename smaak en wordt door het organisme van de duif snel en volledig opgenomen.

€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
De vogelapotheek tegen (bloed)luizen

De vogelapotheek tegen (bloed)luizen

05 Jul
Bij een besmetting met (bloed)luis zijn vogels onrustig, in slechte conditie en kippen kunnen er bleke kammen van krijgen. Als je met een mesje door naden...

Lees meer
Verzenden tijdens de Coronacrisis

Verzenden tijdens de Coronacrisis

28 Mar
Hier vindt u het nieuws rond het verzenden van pakketten tijdens de Corona-crisis....

Lees meer
Meer blog artikelen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »