BelgaVet Joost mix Recovery BVP (400g)

Joost Mix Recovery, om uw duif te helpen zijn batterijen op te laden en zijn energie terug te winnen na de race. Bevat extra essentiële aminozuren en mineralen.

€19,80 Incl. btw
€18,17 Excl. btw
Beschikbaar
BelgaVet Joost mix prepare BVP (400g)

Om kracht en energie te vergroten en het uithoudingsvermogen tijdens de wedstrijd te verbeteren. Joost Mix BVP verrijkt met pure creëtine en rode biet.

€19,80 Incl. btw
€18,17 Excl. btw
Beschikbaar
Mariadistelzaad (1 kg)

Aanvullend vogelvoer. Dit mariadistelzaad is van zuivere kwaliteit en garandeert zo een maximale werking door actieve inhoudsstoffen. Het is 100% puur en zuiver, zonder toegevoegde stoffen.

€4,50 Incl. btw
€4,13 Excl. btw
Beschikbaar
BelgaVet Vita-Peka BVP Race & Kweek (1 ltr)

Belgavet Vita-Peka BVP Race & Kweek. Een vloeibare geconcentreerde Multivitaminen complex. Unieke samenstelling van vitaminen dat helpt voor een optimale conditie en de opbouw van reserves.

€15,70 Incl. btw
€14,40 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga African Parrot Loro Parque Mix

African Parrot Loro Parque Mix is een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen, speciaal gemaakt voor alle Afrikaanse Papegaaien zoals Grijze Roodstaarten, Jardine Papegaaien en Bonte Boerkes.

€11,55 Incl. btw
€9,55 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Exotic Light

Versele-Laga Exotic Light is een lekkernij waar grote parkieten en papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele gepofte granen (o.a. gepofte maïs, gepofte tarwe en graanparels) en genieten volop van de rijke mix van fruit e...

€4,65 Incl. btw
€3,84 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Exotic Nuts Papegaai

Versele-Laga Exotic Nuts is een lekkernij waar papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele volle noten (o.a. amandel, walnoot en pecannoot) en genieten van de rijke mix van zaden en granen.

€4,95 Incl. btw
€4,09 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Exotic Fruit Papegaai

Exotic Fruit is een lekkernij waar papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele fruitstukjes (o.a. papaja, ananas en abrikoos) en genieten van de rijke mix van zaden en granen.

€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Australian Parrot Loro Parque Mix (15 kg)

Australian Parrot Loro Parque Mix is een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen, speciaal gemaakt voor alle kaketoes. Alle Prestige Premium Loro Parque mengelingen zijn samengesteld met een zeer gevarieerd aanbod.

€37,95 Incl. btw
€31,36 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Prestige Papegaai Premium (15 kg)

Prestige Papegaaien Premium is een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen die een papegaai nodig heeft om in conditie te blijven. Deze mengeling is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde zaden en verrijkt met extra Vitaminen.

€35,95 Incl. btw
€29,71 Excl. btw
Beschikbaar
Verzenden tijdens de Coronacrisis

Verzenden tijdens de Coronacrisis

28 Mar
Hier vindt u het nieuws rond het verzenden van pakketten tijdens de Corona-crisis....

Lees meer
Meer blog artikelen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »