Anti-Coccidiose

10,50 Incl. btw€9,63 Excl. btw
Anti Coccidiose is een parasiet die de vogels allereerst de darmen aantast. Ter bestrijding van Coccidiose bij uw vogels. Speciaal ontwikkeld op basis van hoogwaardig plantenextract en etherische oliën. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Artikelnummer:
103

Informatie over het product:

Anti Coccidiose! 

Medicijn is getest in samenwerking met dierenartsen op diverse diersoorten 

(waaronder vogels, kippen en varkens) 

met het gewenste resultaat, Coccidiose-vrij!

Werkt tevens tegen zwarte stip!


Coccidiose is een parasiet die de vogels allereerst de darmen aantast. Als de cocciciose in de lage darm zit zien we dit aan bloed bij de ontlasting. Als de coccidiose hoger in de darm zit is de ontlasting zwart. Over het geheel is deze ook wateriger. Onder op de buik zijn kleine adertjes van bloed te zien. Dit is het begin stadium van coccidiose. Indien dit niet behandelt wordt gaat de coccidiose verder het lichaam in. De darmen worden verder aangetast en het gaat naar de hersenen.
Daarna verspreidt het zich door alle overige organen. Tijdens dit proces zien we de vogel mager worden, omdat de darmen aangetast zijn en minder voedsel kunnen opnemen. De vogelblijf actief, dat is het verraderlijke aan coccidiose, het wordt niet snel opgemerkt. Daarna zien we de lever opzetten en donker rood/ paars worden. Dit gaat door totdat de lever blauw/ zwart is. De vogel zal dan sterven. Elke vogel die geïnfecteerd is bevrucht niet, of legt geen eieren.
 

Coccidiose komt meestal in de rui en bij opgroeiende jongen tot uiting.
 

Voorheen waren er verschillende soorten antibiotica verkrijgbaar om coccidiose te behandelen. Helaas zijn deze producten verboden in de EU.

De oplossing die wij voor u hebben is:   Anti-coccidiose

Dit is een product ter bestrijding van coccidiose bij uw vogels.
 

Het medicijn is speciaal ontwikkeld op basis van hoogwaardig plantenextract en etherische oliën.
 

Wij adviseren om tijdens de rui dagelijks Anti-Coccidise te geven.  En de eerste 5 levensdagen van de jonge vogels. Preventief bevelen wij het aan om het 3 dagen achtereenvolgens  per maand te geven.

Belangrijke toevoeging:  Uit bevindingen van diverse liefhebbers is gebleken dat anti-coccidiose helpt tegen de zwarte stip bij kanaries!

Gemiddeld overleven 3 van de 5 jongen met zwarte stip, als ze de eerste 5 levensdagen anti-coccidiose door het drinkwater krijgen. Normaal gesproken waren deze jongen binnen enkele dagen dood geweest.
 

Dosering: 1ml anti-coccidiose op 1 Liter drinkwater.

 

Verpakt in flesje met doseerdruppelaar, om eenvoudig te doseren.
 

Verpakking Anti Coccidiose:             50ml

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »