Anti-Worm

13,00 Incl. btw€11,93 Excl. btw
Bij vogels zijn wormen een groot probleem. Dit is zeer eenvoudig te behandelen door een vogel 2-4 keer per jaar te ontwormen. Het beste is 4 keer per jaar. Dit heeft met de levenscyclus van de wormen te maken. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Artikelnummer:
118

Informatie over het product:

Anti-Worm (50 ml)

 
 

Bij vogels zijn wormen een groot probleem. Vogels krijgen via de voeding of het scharrelen op de grond wormeitjes binnen. Zodra deze eitjes in de vogel zitten komen ze in korte tijd uit. Deze mini wormpjes groeien vrij snel door de voeding die de vogel binnen krijgt. De meeste wormen zitten in het spijsverteringkanaal. De wormen verbruiken steeds meer van de voeding van de vogel. Hierdoor vermagert de vogel snel wat uiteindelijk zijn dood wordt. Ook kunnen wormen organen aantasten wat voor een snellere dood van de vogel zorgt.

Dit is zeer eenvoudig te behandelen door een vogel 2-4 keer per jaar te ontwormen. Het beste is 4 keer per jaar. Dit heeft met de levenscyclus van de wormen te maken. Geef na elke behandeling na 14 dagen een nabehandeling voor het beste resultaat.

Gebruiksaanwijzing:
1ml Anti-Worm oplossen in 1 liter drinkwater en dit 7 dagen als drinkwater geven. Bij voorkeur dagelijks verversen of 1 druppel Anti-Worm (puur uit het flesje) in de bek doen. Na 14 dagen herhalen voor het beste resultaat!

Verkoopprijs €12,50 (incl. 6% btw.)

Inhoud verpakking Anti-Worm:       50ml

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »