Doorgaan naar inhoud

Aves Nectar compleet en wateroplosbaar voer (500g)

door Aves
Oorspronkelijke prijs €18,05 - Oorspronkelijke prijs €18,05
Oorspronkelijke prijs
€18,05
€18,05 - €18,05
Huidige prijs €18,05
Aves Nectar (500g)

Compleet en wateroplosbaar voer voor bladvogels, brilvogels, honingzuigers, suikervogels, tangara's bloesemprikkers, suikerdiefjes, swiftparkieten en andere vloeibaarvoer etende vogels, behalve nectarvogels en kolibries (zie Nectarkol). Het product is een volledige nectarvoeding, speciaal voor vloeibaarvoer etende vogels. Tevens bevat het alle levensnoodzakelijke aminozuren in de vorm van wateroplosbaar eiwitten, en alle 28 essentiële vitaminen, mineralen en spoorelementen. De koolhydraten en het vet zijn volledige te resorberen. Ook bevat het product voldoende eiwit voor onderhoud en vorming van nieuwe veren. Daarom is Avesnectar mede een unieke nectarvoeding.

De spijsverteringsklieren voegen stoffen toe waardoor meervoudige suikers omgezet worden tot sneller opneembare enkelvoudige suikers. Ondertussen ontstaan eveneens stoffen die de ontwikkeling van micro-organismen verhinderen.

Voor de soorten nectar-etende vogels hebben we een substitutie gevonden om onze kostbare vogels een uitgebalanceerde voeding te verstrekken. Verschillende soorten hebben een andere behoefte aan bepaalde voedingsstoffen. De kolibrie heeft in zijn nectar maar een behoefte aan 3% eiwit, de sunbirds gebruiken 8% maar de lori's daarentegen weer 12%. Binnen de Nectars vindt u een uitgebalanceerd gehalte, specifiek voor iedere groep. 

Aves Nectar is een populaire keuze onder vogelliefhebbers en wordt algemeen aanbevolen door vogelexperts. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder klassiek, fruit en bloemennectar, waardoor uw vogels een scala aan smaakopties hebben.

Aves Nectar is een hoogwaardige, voedzame en gebruiksvriendelijke nectar voor uw nectarvoedende vogels. Het is een geweldige manier om kolibries en andere nectarvoedende vogels in uw achtertuin aan te trekken en te voeden.

Bereidingswijze en dosering:
Vul een beker met 60 ml water. Voeg hierbij 1 maatschepje Aves Nectar. Het geheel oplossen door met een vork te kloppen. Maak elke dag één of twee verse oplossingen. Geef tevens Aves Universeel A voor een complete voeding . Levend voer in beperkte mate verstrekken. Dit product bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Er moet altijd vers drinkwater aanwezig zijn.

Toepassing:  
Geef elke dag één of twee verse oplossingen. Geef tevens Aves Universeel A en in beperkte mate levend voer.

Inhoud:   500 gram voor 4,2 liter wateroplosbare voeding

Voordelen:

  1. compleet en wateroplosbaar voer
  2. een excellente nectardrank welke volledig oplost in water zonder bezinksel
  3. het enige nectarvoer met voldoende eiwit voor onderhoud en volledige rui
  4. niet zoet, dus trekt geen bijen, wespen en mieren aan
  5. gemakkelijk klaar te maken

Over Aves:
Avesproduct is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van vogelvoeders. Door fundamentele kennis en onderzoek heeft Avesproduct zich met zijn kwaliteitsproducten een uitstekende naam verworven. Door jarenlange en intensieve contacten met vogelkwekers, dierentuinen en wetenschappelijke instellingen kan Avesproduct een veelzijdige, praktische en objectieve voorlichting geven. Door een goede service en vaktechnische begeleiding worden Avesproducten met veel succes gebruikt, sinds 1976.

Over vogelvoeding worden altijd veel vragen gesteld. Een begrip als de energiewaarde, de gewenste voedingswaarde van vogelvoeders, het verschil tussen plantaardig en dierlijk eiwitten, de functie van vitamine E, het gebruik maken van vitaminen en mineralen supplementen zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

Avesproduct levert een compleet assortiment voedingsmiddelen voor vogels, behalve zaden en pellets. 
Deze producten zijn als volgt in te delen:

  • Kant en klaar voeders: Avesnectar, Nectarkol, Loristart, Lorinectar , Loridry en Aves Handopfokvoer.
  • Premixen voor het bereiden van eigen te maken vogelvoer: Aves-opfok, Aves-kracht , Parki-opfok en Universeel.
  • Complete voedingssupplementen: Avesmix-25, Psittamix, Aves-Stressmix en Aves-Maximix

Verder bieden zij:

  • Beschuitmeel, welke bij verschillende voeders gebruikt moet worden.
  • Stuifmeelkorrels, als versnapering voor ondermeer lori's, hangparkieten en vijgparkieten.
  • Probiotics, dat geen voedingsmiddel of geneesmiddel is maar een hulpstof, voor opbouw en onderhoud van de darmflora.
  • Meelwormenvoer, Insectenstrooipoeder en een compleet Phelsumavoer.
Inhoud Aves Nectar:     500g