Aves Nectarkol

14,95 Incl. btw€12,36 Excl. btw
Nectarkol is een volledige nectarvoeding voor nectarvogels en kolibries. Nectarkol bevat wateroplosbare eiwitten, nodig voor instandhouding van de eiwitweefsels in het vogellichaam. Hierdoor is Nectarkol uniek te noemen. Lees meer
 • Aangepaste verzendtarieven
 • Meer dan 1.000 producten
 • Snelle levering
 • Veilig afrekenen met SSL verbinding
 • Klantenservice 24/7 bereikbaar
 • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Merk:
Aves
Artikelnummer:
18715
EAN:
8711231187157

Informatie over het product:

Aves Nectarkol / Sunhum


Compleet en wateroplosbaar voer voor Nectarvogels en Kolibries.

De kolibrie soorten behoren ongetwijfeld tot de mooiste en meest bijzondere vogels op onze aarde. Door het typische 'staan' en zweven heeft de kolibrie een veel grotere energiebehoefte dan enig ander vliegend gewerveld dier. Hart en longen zijn daardoor in verhouding zeer groot. Kolibries hebben een zeer hoge ademhalingsfrequentie, een hoge hartslag (tot 1260 slagen per minuut!) en een hoge lichaamstemperatuur, veel hoger dan deze van de meeste vogelsoorten. Ze moeten zich daarom ongeveer om de 10 minuten voeden, en dit gedurende de hele dag. Op 1 enkele dag kunnen ze tot 2 maal hun eigen lichaamsgewicht opnemen.

Nectarkol Sunhum is een compleet en wateroplosbaar voeder voor nectarvogels en kolibries. Door de hoge energiebehoefte van deze vogels is de verhouding tussen energieleverende stoffen en de overige voedingsstoffen speciaal uitgebalanceerd. Het bevat wateroplosbare eiwitten, nodig voor instandhouding van de eiwitweefsels in het vogelichaam. Dit product bevat alle essentiele vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Bereidingswijze en dosering:
Vul een beker met 60 ml water. Voeg hierbij 1 maatschepje Aves Nectarkol. Het geheel oplossen door met een vork te kloppen. Maak elke dag één of twee verse oplossingen. (Levend voeder is beslist niet noodzakelijk, alleen wanneer er jongen zijn).

Er moet altijd vers drinkwater aanwezig zijn.

Toepassing:   
Geef elke dag één of twee verse oplossingen. Fruitvliegen (voor Kolibries) en kleine insekten (voor Nectarvogels) alleen nodig voor de opfok van de jongen.

Inhoud:   500 gram voor 4,2 liter wateroplosbare voeding

Voordelen:

 • Compleet en wateroplosbaar voer
 • Een excellente nectardrank welke volledig oplost in water zonder bezinksel
 • Het enige nectarvoer met voldoende eiwit voor onderhoud en volledige rui
 • Niet zoet, dus trekt geen bijen, wespen en mieren aan
 • Gemakkelijk klaar te maken
Over Aves:
Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van vogelvoeders. Door fundamentele kennis en onderzoek heeft Avesproduct zich met zijn kwaliteitsproducten een uitstekende naam verworven. Door jarenlange en intensieve contacten met vogelkwekers, dierentuinen en wetenschappelijke instellingen kan Avesproduct een veelzijdige, praktische en objectieve voorlichting geven. Door een goede service en vaktechnische begeleiding worden Avesproducten met veel succes gebruikt, sinds 1976.

Over vogelvoeding worden altijd veel vragen gesteld. Een begrip als de energiewaarde, de gewenste voedingswaarde van vogelvoeders, het verschil tussen plantaardig en dierlijk eiwitten, de functie van vitamine E, het gebruik maken van vitaminen en mineralen supplementen zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

Avesproduct levert een compleet assortiment voedingsmiddelen voor vogels, behalve zaden en pellets.

Deze producten zijn als volgt in te delen:
Kant en klaar voeders:  Avesnectar, Nectarkol, Loristart, Lori-nectar , Loridry en Aves Handopfokvoer.
Premixen voor het bereiden van eigen te maken vogelvoer:   Aves-opfok, Aves-kracht , Parki-opfok en Universeel.
Complete voedingssupplementen:  Avesmix-25, Psittamix, Aves-Stressmix en Aves-Maximix

Verder bieden zij:
Beschuitmeel, welke bij verschillende voeders gebruikt moet worden. Stuifmeelkorrels, als versnapering voor ondermeer lori's, hangparkieten en vijgparkieten. Probiotics, dat geen voedingsmiddel of geneesmiddel is maar een hulpstof, voor opbouw en onderhoud van de darmflora. Meelwormenvoer, Insectenstrooipoeder en een compleet Phelsumavoer.

Aves Nectarkol is verkrijgbaar in:        500g │ 3,5 kg

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »