Aves Parki opfok

15,50 Incl. btw€12,81 Excl. btw
Parki-Opfok is een voormengsel voor een compleet opfokvoer voor grote parkieten en papegaaien. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Merk:
Aves
Artikelnummer:
18717
EAN:
8711231187171

Informatie over het product:

Aves Parki opfok

Aves Parki Opfok is een premix voor een compleet opfokvoer voor grote parkieten en papegaaien. Aves Parki-Opfok wordt gemengd met beschuitmeel en geweekt zaad. Voor het weken van zaad de volgende instructies: Week het zaad 1 tot 1½ dag in water. Ververs het water regelmatig, waarbij stof en vuil worden verwijderd. Gedurende het weken wordt water door het zaad opgenomen en zwelt het zaad. Hierdoor breekt de zaadhuid. Geweekt zaad wordt beter door jonge vogels verteerd dan hard zaad. Het schone, door het zaad opgenomen water is het enige water wat de jonge vogels krijgen en is daarom voor hen van levensbelang, zeker wanneer de ouders geen groenvoer of fruit bijvoeren. Dit product bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen.

De jonge vogels krijgen dus het traditionele zaad mengsel van de ouders in geweekte vorm, dat makkelijker en sneller te verteren is dan het harde zaadmengsel. Om te voldoen aan de hogere voedingsbehoefte van de jonge, groeiende vogels worden door middel van Parki-Opfok de extra benodigde voedingsstoffen aangevuld.   

Bereidingswijze en dosering:
Week het zaadmengsel en laat overtollig water weglopen. Meng 8  maatschepjes Aves Parki-Opfok (50 gram) met 50 gram beschuitmeel. Meng dit met 300 gram geweekt zaad (dit is 1 gevuld 1-literblik). Maak het opfokvoer elke dag vers klaar en geef het minstens 2 maal per dag. De overige zaden weghalen.

Voedingsadvies: 
Kweekvogels: enkele weken voor het koppelen of voordat het eerste ei wordt verwacht. Jongen: vanaf de geboorte tot ze zijn volgroeid

Er moet altijd vers drinkwater voor de vogels aanwezig zijn.

Koel en donker bewaren

Inhoud:   750 gram voor 6 kg opfokvoer

Voordelen:    
Opwaardering van het normale zaadmengsel tot een volledig opfokvoer geweekt zaad in Parki-opfok is beter en sneller verteerbaar dan hard zaad. Bevat alle benodigde voedingsstoffen, inclusief uitstekend verteerbaar calcium en vitamine D3 voor opbouw van het skelet.

Over Aves:
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van vogelvoeders. Door fundamentele kennis en onderzoek heeft Avesproduct zich met zijn kwaliteitsproducten een uitstekende naam verworven. Door jarenlange en intensieve contacten met vogelkwekers, dierentuinen en wetenschappelijke instellingen kan Avesproduct een veelzijdige, praktische en objectieve voorlichting geven. Door een goede service en vaktechnische begeleiding worden Avesproducten met veel succes gebruikt, sinds 1976.

Over vogelvoeding worden altijd veel vragen gesteld. Een begrip als de energiewaarde, de gewenste voedingswaarde van vogelvoeders, het verschil tussen plantaardig en dierlijk eiwitten, de functie van vitamine E, het gebruik maken van vitaminen en mineralen supplementen zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

Avesproduct levert een compleet assortiment voedingsmiddelen voor vogels, behalve zaden en pellets. 
Deze producten zijn als volgt in te delen:

Kant en klaar voeders:  Avesnectar, Nectarkol, Loristart, Lori-nectar , Loridry en Aves Handopfokvoer.
Premixen voor het bereiden van eigen te maken vogelvoer:   Aves-opfok, Aves-kracht , Parki-opfok en Universeel.
Complete voedingssupplementen:  Avesmix-25, Psittamix, Aves-Stressmix en Aves-Maximix

Verder bieden wij:

  • Beschuitmeel, welke bij verschillende voeders gebruikt moet worden.
  • Stuifmeelkorrels, als versnapering voor ondermeer lori's, hangparkieten en vijgparkieten.
  • Probiotics, dat geen voedingsmiddel of geneesmiddel is maar een hulpstof, voor opbouw en onderhoud van de darmflora.
  • Meelwormenvoer, Insectenstrooipoeder en een compleet Phelsumavoer.


Aves Parki Opfok is verkijgbaar in:       750 gr │ 10 kg

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »