Beaphar Mite Blocker Combi (500ml)

11,95 Incl. btw€9,88 Excl. btw
Mite Blocker Combi is geschikt voor volièrevogels en hoenderachtigen zoals sierkippen, kwartels en hun omgeving. De spray immobiliseert bloedluizen, mijten, luizen, teken en andere parasieten, werkt direct en beschermt dier en omgeving. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Merk:
Beaphar
Artikelnummer:
768086
EAN:
8711231132874

Informatie over het product:

Beaphar Mite Blocker Combi (500ml)

Beaphar introduceert een nieuw product tegen parasieten.
Beaphar Mite Blocker Combi is speciaal ontwikkeld voor nietvliegende vogels, sierkippen en hun omgeving. Deze spray op basis van Dimenthicon immobiliseert bloedluizen, mijten, luizen, vlooien, teken en andere parasieten.

Mite Blocker Combi werkt direct en beschermt je dier en zijn omgeving. De Dimethicon immobiliseert de gewrichten van parasieten op mechanische wijze, door contact met het product. Dit werkt in op de volgende levenstadia van de parasieten: eitjes, larven en insecten of volwassen parasieten.

Mite Blocker Combi is het ideale alternatief voor insecticiden. Het kan gebruikt worden in vogel- en kippen-hokken, kooien, alsook op het dier zelf.

Mite Blocker Combi in het kort:

                     - Immobiliseert parasieten fysiek
                     - Zonder chemische insecticiden
                     - Effectief tegen o.a. bloedluizen,mijten, luizen, vlooien en teken
                     - Geschikt voor bestrijding en preventief gebruik
                     - Te gebruiken op het dier en in zijn omgeving
                     - Verrijkt met Aloë Vera

Over Beaphar:

Zij staan voor familie, toegankelijkheid, betaalbaarheid en kwaliteit. Deze waarden zijn de vier hoekstenen van Beaphar en de essentie van ons bedrijf.

Omdat huisdieren een gewaardeerd lid van de familie zijn, vindt Beaphar dat eigenaren van gezelschapsdieren gemakkelijk toegang moeten hebben tot hoogwaardige verzorgingsproducten en betaalbare geneesmiddelen.

Beaphar biedt huisdieren en hun families al in meer dan 86 landen betaalbare, toegankelijke gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten van hoge kwaliteit, maar we willen meer doen.

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen en dat Beaphar deze kan bieden. Daarom zullen we er altijd naar streven om onze producten aan meer klanten, zowel aan wederverkopers als consumenten, te leveren. We willen dat alle huisdieren en hun gezinnen toegang hebben tot hoogwaardige, betaalbare, betrouwbare gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten.

Het is de drijfveer van onze werknemers – waarvan 90% zelf huisdieren heeft – om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande producten te verbeteren. 

Beaphar Mite Blocker Combi is verkrijgbaar in:           500ml

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »