Aves

Avesproducts is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van vogelvoeders. Door fundamentele kennis en onderzoek heeft Avesproducts zich met zijn kwaliteitsproducten een uitstekende naam verworven. Door jarenlange en intensieve contacten met vogelkwekers, dierentuinen en wetenschappelijke instellingen kan Avesproducts een veelzijdige, praktische en objectieve voorlichting geven.

Aves AvesMix 25

Compleet wateroplosbare aminozuren, vitaminen en mineralen supplement voor alle zaadetende vogels, (uitgezonderd kromsnavels), die geen krachtvoer willen eten.

€12,75 Incl. btw
€10,54 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Meelwormenvoer

Het voeren van geconcentreerde produkten, schuilt het gevaar dat de meelwormen dermate hoge concentraties voedingsstoffen opnemen dat ze hierdoor sterven of dat ze een gevaar voor vogels of reptielen kunnen worden.

€14,50 Incl. btw
€11,98 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Insectenstrooipoeder (500g)

Aves Insectenstrooipoeder is een compleet voedersupplement met belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen voor sprinkhanen, krekels, dola’s, vliegenmaden en wasmotrupsen.

€10,99 Incl. btw
€9,08 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Phelsumavoer (450g)

Aves Phelsumavoer is speciaal samengesteld voer voor phelsuma’s, gekko’s, anolissen en vele andere soorten hagedissen. Geef phelsuma’s of daggekko’s Aves Phelsumavoer als basisvoeding.

€11,95 Incl. btw
€9,88 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Universeel B (5 kg)

Aves Universel B is een premix voor het maken van een compleet voeder voor grote insektenetende vogels. Dit product bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen.

€97,50 Incl. btw
€80,58 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Universeel A

Aves Universeel A is een aanvullend diervoeder waarmee een compleet voer voor kleine insectenetende vogels gemaakt kan worden.

€8,25 Incl. btw
€6,82 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Probiotics

Aves Probiotics bevat 9 soorten levende micro-organismen van belang voor het lichamelijk welzijn, afweersysteem en de gezondheid. Belangrijk voor de algehele conditie en welzijn, het immuunsysteem en de algemene gezondheid van de vogel.

€15,50 Incl. btw
€12,81 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Kracht

Aves-kracht vult tekorten in het zaadmengsel aan. Onderzoek heeft uitgewezen dat zaadmengsels voor alle soorten zaadetende vogels te weinig lysine, arginine, choline, riboflavine, calcium, fosfor en jodium bevatten.

€5,95 Incl. btw
€4,92 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Nectarkol

Nectarkol is een volledige nectarvoeding voor nectarvogels en kolibries. Nectarkol bevat wateroplosbare eiwitten, nodig voor instandhouding van de eiwitweefsels in het vogellichaam. Hierdoor is Nectarkol uniek te noemen.

€14,95 Incl. btw
€12,36 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Maximix (600g)

Volledig voedingssuplement voor vogels, reptielen en amphibieën. Bevat 50 voedingsstoffen. Ultrafijn poeder met een neutrale smaak en geur.

€15,50 Incl. btw
€12,81 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Stressmix (150 gr)

Compleet wateroplosbaar vitaminen en spoorelementen preparaat voor vogels onder stress. Met extra vitamine C. Vogels onder stress hebben een extra toevoeging van vitaminen en spoorelementen nodig.

€9,95 Incl. btw
€8,22 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Fruitmix

Premix voor het maken van een compleet voer voor vruchtenetende vogels. Laag IJzergehalte van 40 mg per kg, dat voldoet aan de huidige inzichten om ijzerstapeling bij genoemde vogelsoorten te voorkomen.

€9,95 Incl. btw
€8,22 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Nectar (500g)

Aves Nectar is een volledig voer voor bladvogels, brilvogels, honingzuigers, suikervogels, tangara’s, bloesemprikkers, suikerdiefjes, etc.

€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Aves LoriStart

Let op !!!...... Boven de € 69,95 gratis verzending LoriNectar, LoriDry en LoriStart, gebruik de kortingscode: GratisVerzendenAves

€14,95 Incl. btw
€12,36 Excl. btw
Beschikbaar
Aves LoriDry

Aves LoriDry, voedingswaarde van Lori-Dry is identiek aan Lorinectar, maar niet oplosbaar in water. LoriDry is samengesteld uit goed verteerbare grondstoffen.

€12,50 Incl. btw
€10,33 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Psittamix (600g)

Psittamix bevat essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren met extra calcium voor parkieten  en papegaaien.

€15,95 Incl. btw
€13,18 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Parki opfok

Parki-Opfok is een voormengsel voor een compleet opfokvoer voor grote parkieten en papegaaien.

€15,50 Incl. btw
€12,81 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Opfok

Premix voor het maken van een compleet vers ei-opfokvoer voor zaadetende vogels, zoals kanaries, Europese Cultuurvogels, prachtvinken, grasparkieten, agaporniden, grote parkieten en alle andere papegaaiachtigen, behalve lori's.

€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar
Aves LoriNectar

Aves LoriNectar wordt in tientallen landen met veel succes gebruikt. Het heeft uitstekende voedingswaarden, wordt zonder probleem door de vogels geaccepteerd.

€13,45 Incl. btw
€11,12 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »