Biofood Giant (12,5 kg)

Biofood Giant zit vol met hoogwaardige kip en rund en is geschikt voor grote honden en bevat een perfect calcium- en energiegehalte voor het ondersteunen van de botten en gewrichten.

€37,95 Incl. btw
€31,36 Excl. btw
Beschikbaar
Biofood NCF Sensitive Coat & Stomach (1,5 kg)

Biofood NCF Sensitive met zalmolie, omega 3 en 6 vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine. Graanvrij. Ondersteunt de vertering, gewrichten, huid en vacht en zorgt voor een vermindering van haarbalvorming.

€14,75 Incl. btw
€12,19 Excl. btw
Beschikbaar
Biofood NCF Control Urinary & Sterilised (1,5 kg)

Biofood NCF Control kan volgziekten zoals blaasontsteking voorkomen. Ondersteunt de urinewegen, is zeer geschikt voor katten met overgewicht en zorgt voor een vermindering van haarbalvorming. Beperkt geur en volume van de ontlasting.

€14,75 Incl. btw
€12,19 Excl. btw
Beschikbaar
Biofood Lam en Rijst (12,5 kg)

BIOFOOD Lam rijst is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding speciaal ontwikkelt voor overgevoelige honden met bijv. huid- en vachtproblemen.

€38,50 Incl. btw
€31,82 Excl. btw
Beschikbaar
Biofood Senior (12,5 kg)

BIOFOOD Senior is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding speciaal ontwikkelt voor de oudere hond. De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van hoge kwaliteit.

€37,95 Incl. btw
€31,36 Excl. btw
Beschikbaar
Biofood Puppy (12,5 kg)

De puppy levensfase is erg belangrijk en bepalend voor een krachtig, vitaal en gezond leven wanneer uw hond volwassen wordt. BIOFOOD Puppy is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en smaakvolle voeding voor honden in de eerste levensfase.

€38,50 Incl. btw
€31,82 Excl. btw
Beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »