Cavalor Wholegain (20 kg)

Cavalor Wholegain. Smakelijke vetbalancer voor gewichtstoename en een glanzende vacht
Zorgt voor een veilige gewichtsaanzet. Bevat mineralen & vitamines. Voor paarden die een extra'tje kunnen gebruiken.

€54,55 Incl. btw
€50,05 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Superforce (20 kg)

Cavalor Superforce. Voor kortdurende inspanningen o.a. jumping, cutting, korte afstandsrennen
Met snel vrijkomende energiebronnen (suikers uit kwaliteitsgranen). Muscle Plus, beschermt spiervezels tegen celafbraak na zware inspanning.

€21,50 Incl. btw
€19,72 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Endurix (20 kg)

Cavalor Endurix. Voor langdurige inspanningen o.a. military, mennen, endurance. Met traag vrijkomende kwalitatieve energiebronnen & elektrolyten. Muscle plus, beschermt spiervezels tegen celafbraak na zware inspanning.

€21,60 Incl. btw
€19,82 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Perfomix (20 kg)

Cavalor Perfomix. Kwaliteteitsgranen, hoogwaardige eiwitten, vetten & goed verteerbare celstof
Verhoogde gehaltes Cu, Zn en Mn om gewrichten, skelet en pezen te ondersteunen. Levende gisten voor goede spijsvertering zonder verzuring, dus minder risco op

€18,80 Incl. btw
€17,25 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Shine & Show (20 kg)

Cavalor Shine & Show. Ideaal voor showpaarden o.a. Arabische en paarden in de verkoop
Hoog percentage natuurlijke oliën voor glanzende en gezonde vacht. Combinatie vitamine E & selenium verhoogt natuurlijke weerstand van de spierstructuur.

€20,35 Incl. btw
€18,67 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Action pellet (20 kg)

Cavalor Action pellet. Sportkorrel kan worden aangevuld met haver en/of gerst. Zeer hoogwaardige eiwitten en goed verteerbare celstofbronnen. PRO-ENERGY voor goede energieaanlevering = optimalere uithouding & energieverbruik.

€15,20 Incl. btw
€13,95 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Action mix (20 kg)

Cavalor Action mix. Samenstelling is een goede balans tussen voederkost en inspanningsprestatie. Goede opname en vlotte vertering. Voeden naast hooi en stro.

€15,85 Incl. btw
€14,54 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Juniorix (20 kg)

Cavalor Juniorix. Uitgebalanceerde, voedzame mengeling die de evenwichtige groei ondersteunt van jaarling tot volwassen paard. Voor een sterk en flexibel bewegingsapparaat, een goed verteringsstelsel en een sterke weerstand.

€19,80 Incl. btw
€18,17 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Start & Go Soft (20 kg)

Cavalor Start & Go Soft Chunks om gemakkelijk zelfstandig krachtvoer te eten. Cavalor Nutri-Balance: voedersamenstelling voor een stabiele groei. Cavalor Nutri-Mobilityconcept voor sterke botten en soepele gewrichten.

€19,06 Incl. btw
€17,49 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Probreed pellet (20 kg)

Cavalor Nutri-Mobility concept voor sterke botten en soepele gewrichten. Cavalor Nutri-Balance: voedersamenstelling voor een stabiele groei en goede conditie. Cavalor Nutri-Protectconcept voor de ontwikkeling van een goede darmwerking en het versterken va

€18,15 Incl. btw
€16,65 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Probreed Mix (20 kg)

Cavalor Nutri-Mobility concept voor sterke botten en soepele gewrichten. Cavalor Nutri-Balance: voedersamenstelling voor een stabiele groei en goede conditie. Cavalor Nutri-Protectconcept voor de ontwikkeling van een goede darmwerking en het versterken va

€19,35 Incl. btw
€17,75 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Tradition Apple

Ideale instap onderhoudsmix met appels voor lichte inspanningen en vrijetijdspaarden. Met gedroogde appelvlokken voor een natuurlijke authentieke smaak. Goede opname en vlotte vertering.

€16,20 Incl. btw
€14,86 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Tradition pellet

Voor paarden op rust of voor paarden die zeer lichte arbeid moeten verrichten. Aanvullen met granen, indien de paarden meer moeten presteren. Goede opname en vlotte vertering.

€12,70 Incl. btw
€11,65 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Silhouette (nieuw)

De Silhouette is een muesli die gebruikt kan worden bij paarden en pony's met overgewicht. Dit voer zorgt voor gewichtsverlies op een veilige en gezonde manier. (Nadere informatie volgt)

€25,40 Incl. btw
€23,30 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Fiber Beet Mash (nieuw)

De Fiber Beet Mash is een mash die de vezelinname verhoogt en extra ondersteuning biedt aan de darmgezondheid.(Nadere informatie volgt)

€20,40 Incl. btw
€18,72 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Fiberforce Gastro (nieuw)

De Fiberforce Gastro is een muesli die rijk is aan vezels en gebruikt kan worden bij (sport) paarden die gevoelig zijn voor maagirritaties en -zweren.

€21,45 Incl. btw
€19,68 Excl. btw
Beschikbaar
Cavalor Vitamino

Cavalor Vitamino, een eiwitbalancer voor een sterke bespiering verrijkt met vitamines en mineralen. Bevat soja, luzerne en aardappeleiwit die alle essentiële aminozuren in de correcte verhouding bevatten.

€59,20 Incl. btw
€54,31 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »