Competition Kattenbrok Y mix Kip Adult (10 kg)

De kattenbrok bevat alle voedingsstoffen die een kat nodig heeft voor een gezond en lang leven. Het wordt gemaakt met veel vers vlees, vis en kip waardoor de zuurgraad van de urine laag blijft.

€20,99 Incl. btw
€17,35 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Kattenbrokjes 6 mix Kip Adult (10 kg)

Een volledig en gevarieerde voeding voor katten in brokvorm. Het bevat alle voedingsstoffen die een kat nodig heeft voor een gezond en lang leven. Het wordt gemaakt met veel vers vlees, vis en kip waardoor de zuurgraad van de urine laag blijft.

€20,99 Incl. btw
€17,35 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Diner Adult (10 kg)

Een volledige en gevarieerde warme maaltijd voor de normale hond. Meng de juiste hoeveelheid diner met de juiste hoeveelheid warm water en zo krijgt u een warme en voedzame maaltijd voor de hond.

€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Puppy (10 kg)

Deze volledige voeding is licht verteerbaar en geextrudeerd. Uitermate geschikt als eerste voeding na het afspenen voor pups.

€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Adult Krokant (10 kg)

Een volledige en gevarieerde voeding voor de normale hond. Krokant is een geextrudeerde voeding en daardoor bij uitstek geschikt voor het relatief korte spijsverteringssysteem van honden.

€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Lam & Rijst Adult (10 kg)

Bij de bereiding van dit voer wordt gebruik gemaakt van echt lamsmeel. Hierdoor is dit voer bijzonder geschikt voor honden met een huis- en/of vachtprobleem.

€19,95 Incl. btw
€16,49 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Senior Krokant Vlees (10 kg)

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor de hond vanaf ongeveer 6 jaar oud. Dit senior voer bevat minder hoogwaardige eiwitten en vetten, die de oudere hond minder nodig heeft.

€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Plus Vlees Adult(20 kg)

Deze koudgeperste brok heeft als voordeel dat het uiteen valt in de maag. Het darmstelsel wordt hierdoor ontlast en hoeft minder hard te werken om de restanten te verteren en de voedingsstoffen op te nemen.

€37,95 Incl. btw
€31,36 Excl. btw
Beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »