Eukanuba Daily Care Adult Sensitive Digestion (12 kg)

Eukanuba Daily Care Adult Sensitive Digestion Kip. Droogvoer brokjes voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering.

€52,95 Incl. btw
€43,76 Excl. btw
Beschikbaar
Eukanuba Caring Senior Large Breed Kip (12 kg)

Eukanuba Caring Senior Large Breed Kip met natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht. Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden.

€39,95 Incl. btw
€33,02 Excl. btw
Beschikbaar
Eukanuba Caring Senior Small Breed Kip (12 kg)

Eukanuba Caring Senior Small Breed Kip is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie en actieve mobiliteit te ondersteunen. Geschikt voor honden van kleine rassen van 11 jaar en ouder.

€39,95 Incl. btw
€33,02 Excl. btw
Beschikbaar
Eukanuba Mature senior large breed Kip (12 kg)

Eukanuba Mature Mature senior large breed Kip met eiwit en vet op maat voor minder druk op gewrichten. Bevat L-carnitine voor behoud gezond gewicht. Helpt de spieren sterk en soepel te houden en is goed voor sterke botten.

€39,95 Incl. btw
€33,02 Excl. btw
Beschikbaar
Eukanuba Mature senior medium Kip (12 kg)

Eukanuba Mature senior medium Kip helpt honden actief en gezond te houden. Bevordert een sterke natuurlijke weerstand. Helpt de spieren sterk en soepel te houden en is goed voor sterke botten.

€39,95 Incl. btw
€33,02 Excl. btw
Beschikbaar
Eukanuba Mature senior lam/rijst (12 kg)

Eukanuba Mature senior lam/rijst voor honden met gevoelige huid en maag. Rijk aan lamsvlees en rijst voor een optimale spijsvertering. Ondersteund een sterke natuurlijke weerstand, een gezonde huid en een glanzende vacht.

€44,95 Incl. btw
€37,15 Excl. btw
Beschikbaar
Eukanuba Puppy/Junior medium breed Kip (12 kg)

Eukanuba Puppy/Junior medium breed Kip is Afgestemd op de specifieke behoefte van middelgrote rassen. Bevordert optimale groei van gewrichten en botten. Bevat DHA dat helpt bij de ontwikkeling van slimme, goed te trainen puppy's.

€39,95 Incl. btw
€33,02 Excl. btw
Beschikbaar
Eukanuba Puppy/Junior large breed Kip (12 kg)

Eukanuba Puppy/Junior large breed Kip is afgestemd op de snelle groei van grote rassen. Bevordert optimale groei van gewrichten en botten. Bevat DHA dat helpt bij de ontwikkeling van slimme, goed te trainen puppy's.

€39,95 Incl. btw
€33,02 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »