LOBO

De samenstelling van LOBO complete maaltijd bestaat niet alleen uit een volwaardige korrel maar is tevens sterk verrijkt met allerlei supplementen. Door de speciale procedure van bewerking van de streng geselecteerde basisgrondstoffen en van de toevoegingen is er geen verlies van voedingswaarden. Wij garanderen een zeer hoge smakelijkheid en sluiten daarbij enig probleem van acceptatie uit.

LOBO Mini Adult (4 kg)

Lobo Normal, een standaardvoeding, voorzien van alle noodzakelijke voedingsstoffen. Deze droge korrel bevat een goede verhouding eiwit/vet op basis van kip (23%). Droog geven aan honden vanaf één jaar en steeds vers water in de nabijheid zetten.

€19,95 Incl. btw
€16,49 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Geperste brok (20 kg)

Lobo geperste hondenbrok. │Gebruik bij dit product kortingscode "free" voor gratis verzending.

€59,25 Incl. btw
€48,97 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Geperste brok (5 kg)

Lobo geperste brok is een energetische geperste hondenbrok vrij van tarwegluten. Deze brok is uitstekend van kwaliteit en geschikt voor alle rassen en alle leeftijden (vanaf 9 maanden)

€23,50 Incl. btw
€19,42 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Budget (15 kg)

LOBO Budget (22-9) is een basisvoeding die voldoet aan de behoefte van honden met een zeer geringe activiteit. Compleet en ideaal voor de huishond. Steeds vers drinkwater voorzien.

€22,25 Incl. btw
€18,39 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Diner (15 kg)

LOBO Diner. │Gebruik bij dit product kortingscode "free" voor gratis verzending.

€50,50 Incl. btw
€41,74 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Fish & Rice (5 kg)

Lobo Zalm Rijst Premium heeft een uitstekende smakelijkheid door het gebruiken van een unieke mengeling van oliën en vetten. Door het toevoegen van zalm en rijst verkleint de kans op het voorkomen van allergische reacties.

€25,20 Incl. btw
€20,83 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Fish & Rice (15 kg)

Lobo Zalm Rijst heeft een uitstekende smakelijkheid door het gebruik van een uniek mengsel van oliën en vetten. Door de toevoeging van zalm en rijst vermindert het risico op het optreden van allergische reacties.

€51,30 Incl. btw
€42,40 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Puppy Complete (5 kg)

LOBO Puppy Complete is een volledig voeder voor puppy’s. Lobo Puppy Complete verkleint de kans op allergische reacties en versterkt het afweersysteem. Lobo Puppy Complete heeft positieve invloed op de darmflora en vergemakkelijkt de spijsvertering.

€25,45 Incl. btw
€21,03 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Puppy Complete (15 kg)

LOBO Puppy Complete is een complete voeding voor puppy's. Lobo Puppy Complete vermindert het risico op allergische reacties en versterkt het immuunsysteem. Complete Puppy Lobo heeft een positief effect op de darmflora en vergemakkelijkt de spijsvertering.

€52,00 Incl. btw
€42,98 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Normal (15 kg)

LOBO Normal is voorzien van alle benodigde voedingsstoffen. Deze droge korrel bevat een goede eiwit/vet verhouding op basis van kip (23%). Geef droog aan honden vanaf een jaar oud en zet altijd vers water in de buurt.

€43,15 Incl. btw
€35,66 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Normal (5 kg)

Lobo Normal, een standaardvoeding, voorzien van alle noodzakelijke voedingsstoffen. Deze droge korrel bevat een goede verhouding eiwit/vet op basis van kip (23%). Droog geven aan honden vanaf één jaar en steeds vers water in de nabijheid zetten.

€19,55 Incl. btw
€16,16 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Junior (15 kg)

Lobo Junior, de ideale opvolger na Puppy Special gedurende de hele groeiperiode. Junior is een complete korrel voor groeiende honden tussen de negende en twaalfde maand. Dit voer is voorzien van alle benodigde voedingswaarden.

€46,25 Incl. btw
€38,22 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Junior (5 kg)

Lobo Junior, de ideale opvolger na Puppy Special gedurende de hele groeiperiode. Junior is een complete korrel voor opgroeiende honden tussen de negende en de twaalfde maand. Deze voeding is voorzien van alle noodzakelijke voedingswaarden.

€20,90 Incl. btw
€17,27 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Adult Special (15 kg)

Lobo Adult Special. een zeer aantrekkelijk maaltijd, bestaande uit zowel een volkoren als geëxpandeerde granen (22%). Het geheel is extra verrijkt met smakelijke vetten (bijv. schapenvet) (1%) en heeft extra toevoegingen.

€53,65 Incl. btw
€44,34 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Adult Special (5 kg)

Lobo Adult Special, een zeer aantrekkelijke maaltijd die zowel bestaat uit een complete korrel als uit geëxpandeerde granen (22%). Het geheel is extra verrijkt met smakelijke vetten (o.a. schapenvet) (1%) en is voorzien van extra toevoegingen.

€26,45 Incl. btw
€21,86 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Lamb & Rice (15 kg)

Lobo Lam en Rijst, dit complete dieet bestaat uit een korrel, op basis van "lamsvlees en rijst" - grondstoffen. Voor volwassen honden, ter bevordering van de spijsvertering en ter ondersteuning van de huid en de vacht. Het hoge gehalte aan deze speciale i

€47,25 Incl. btw
€39,05 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Lamb & Rice (5 kg)

Lobo Lamb & Rice complete voeding bestaat uit een korrel, gebaseerd op “lam en rijst”- grondstoffen. Voor volwassen honden ter bevordering van de vertering en ondersteunt huid en vacht.

€23,20 Incl. btw
€19,17 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Energy Special (15 kg)

Net als de Adult Special is Lobo Energy Special een buitenbeentje, met een rijke korrel plus extra geëxpandeerde rijst (2%), maïs (19%) en speciaal bewerkte vetten, waaronder schapen (9%) en lijnzaadolie (0,5%).

€57,75 Incl. btw
€47,73 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Prestige (15 kg)

Lobo Prestige is een complete sportvoeding, voorzien van een hoog eiwit- en vetgehalte. Deze korrel voldoet aan de eisen van de hond die vaak hoge prestaties moet leveren. De ingrediënten zijn kip (18%) en rijst (5%).

€47,95 Incl. btw
€39,63 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Light / Senior (15 kg)

Lobo Light Senior is een smakelijke, droge korrel op basis van kalkoen (27%) en rijst (14%). Bijzonder geschikt voor honden met overgewicht of voor honden met een aangepast behoeftenpatroon. Deze maaltijd is zeer licht verteerbaar. Ideaal voor oudere hond

€49,90 Incl. btw
€41,24 Excl. btw
Beschikbaar
LOBO Light / Senior (5 kg)

Lobo Light/Senior, een smakelijke, droge korrel op basis van kalkoen (27%) en rijst (14%). Speciaal geschikt voor honden met overgewicht of met een aangepast behoeftepatroon. Deze maaltijd is zeer licht verteerbaar. Ideaal voor honden op leeftijd.

€22,35 Incl. btw
€18,47 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »