Oropharma Pro-Digest

Oropharma Pro-Digest is een wateroplosbare darmconditioner. Bij verandering van voeding of bij een verminderde weerstand kan jouw troeteldiertje problemen hebben met de vertering. De unieke samenstelling van Pro-Digest helpt het evenwicht in maag en darm

€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Oro-Digest

Oropharma Oro-Digest is een darmconditioner. Dit product verhindert de vasthechting van ziekteverwekkende bacteriën in de darm, zorgt voor een betere mestconsistentie, bevordert hygiënische nesten en vermijdt het samenkleven van cloacapluimpjes.

€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Hemolyt 40 (500g)

Hemolyt 40 is een uniek mengsel van snel beschikbare dierlijke eiwitten, mineralen, elektrolyten en vitamine B6.

€22,50 Incl. btw
€20,64 Excl. btw
Niet beschikbaar
Oropharma Recup-Lyt electrolyten (240g)

Recup-Lyt zorgt voor een evenwichtige waterhuishouding in weefsels en organen en helpt de duiven snel te recupereren na de wedstrijd, voorkomt dehydratatie en bevordert het herstel.

€9,95 Incl. btw
€8,22 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Dextrotonic Energeticum

Dextrotonic zorgt voor het verhogen het prestatievermogen, snelle en optimale recuperatie, snelle en optimale recuperatie na zware inspanning, helpt vermoeide duiven recupereren en verhelpt spierzwakte.

€18,99 Incl. btw
€17,42 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Glucose + Vitamins

Glucose + Vitamins bevordert het herstel na een zware vlucht en wordt direct in het bloed opgenomen.

€7,35 Incl. btw
€6,74 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Jungle Shower (500 ml)

Oropharma Jungle Shower is een spray op basis van aloë vera voor glanzende veren en een gezonde huid. Dit verzorgingsproduct reinigt de veren, herstelt de vochtbalans in huid en veren, beperkt het verlies van vederstof, helpt de huid gezond te houden...

€13,50 Incl. btw
€11,16 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Probi-Zyme (200 gr)

Oropharma Probi-zyme is een combinatie van probiotica en verteringsenzymen voor vogels. Dit product is niet wateroplosbaar en moet men onder het voer mengen.

€16,95 Incl. btw
€14,01 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Opti-Breed (500 g)

Aanvullend diervoeder voor vogels. Oropharma Opti-Breed is een uitgebalanceerd mengsel van aminozuren, vitaminen, mineralen, sporenelementen, Florastimul® en L-carnitine. Dit voedingssupplement wordt toegediend voor een goede groei, een optimale vorm...

€10,75 Incl. btw
€8,88 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Calci-Lux

Oropharma Calci-Lux voedingssupplement wordt toegediend voor een goede eischaalvorming, voor een goede skeletopbouw bij jonge vogels, tijdens de kweek om legnood te voorkomen en in geval van calciumtekort of calciumtetanie.

€8,95 Incl. btw
€7,40 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Omni-Vit Liquid (30 ml)

Aanvullend diervoeder voor vogels. Oropharma Omni-Vit Liquid is een vloeibaar mengsel van vitaminen en aminozuren. Dit product is speciaal aangewezen voor kweek & conditie.

€6,49 Incl. btw
€5,36 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Muta-Vit Liquid (30 ml)

Aanvullend diervoeder voor vogels. Oropharma Muta-Vit Liquid is een vloeibaar mengsel van vitaminen en aminozuren, verrijkt met methionine en cysteïne. Dit product is speciaal aangewezen voor de rui.

€6,49 Incl. btw
€5,36 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Ferti-Vit

Aanvullend diervoeder voor vogels. Oropharma Ferti-Vit is een uitgebalanceerd mengsel van vitaminen, aminozuren en sporenelementen, verrijkt met vitamine E.

€4,95 Incl. btw
€4,09 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Canto-Vit Liquid (30 ml)

Aanvullend diervoeder voor vogels. Oropharma Canto-Vit Liquid is een vloeibaar mengsel van vitaminen en aminozuren, verrijkt met vitamine E. Dit product is speciaal aangewezen voor zang en vruchtbaarheid.

€6,49 Incl. btw
€5,36 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Muta-Vit

Aanvullend diervoeder voor vogels. Oropharma Muta-Vit is een speciaal mengsel van vitaminen, aminozuren en sporenelementen met hoge gehalten aan zwavelhoudende aminozuren en biotine.

€4,95 Incl. btw
€4,09 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma No-Pick (100 ml)

No-Pick is een Bitterspray tegen vederpikken. Dit product beschermt de opgroeiende jongen tegen vederplukken door ouderdieren en helpt vederpikken en zelfverminking te voorkomen. Het vederpikken van uw vogels kan vele oorzaken hebben.

€8,25 Incl. btw
€6,82 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Avi-Chol (250 ml)

Oropharma Avi-Chol is een voedingssupplement voor vogels voor een optimale leverwerking en een goede rui. Het is een levertonicum op basis van zwavelhoudende aminozuren, biotine, sorbitol en vitamine B12.

€13,75 Incl. btw
€11,36 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Oro-Bath

Oropharma Oro-Bath is een speciaal badzout voor glanzende veren. Dit verzorgingsproduct versoepelt de veren, houdt pootjes en huid vrij van schilfertjes en geeft glanzende veren. Oro-Bath heeft een relaxerende werking, ontspant de spieren en reinigt ...

€4,65 Incl. btw
€3,84 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Omni-Vit

Oropharma Omni-Vit is een uitgebalanceerd mengsel van vitaminen, aminozuren en sporenelementen. Dit voedingssupplement wordt toegediend voor een optimale conditie, betere kweekresultaten, een optimale ontwikkeling van de jongen en bij verzwakking of ...

€5,10 Incl. btw
€4,21 Excl. btw
Beschikbaar
Oropharma Yel-Lux

Oropharma Yel-Lux is een natuurlijke gele kleurstof op basis van luteïne. Dit voedingssupplement intensifieert de gele kleur van de veren en verhoogt de weerstand. Veren bestaan uit dode cellen en worden dus niet via de stofwisseling gevoed.

€5,65 Incl. btw
€4,67 Excl. btw
Niet beschikbaar
Oropharma Can-tax

Can-Tax is een rode kleurstof op basis van canthaxanthine. Dit voedingssupplement kleurt rode kanaries, intensifieert bij andere vogels de rode kleur en verzekert een mooie egale rode kleur.

€22,80 Incl. btw
€18,84 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »