Slaats Gepelde Pinda's (25 kg)

Zorgvuldig geselecteerde gepelde pinda's. Te gebruiken als strooivoer bij koud weer. Een uitstekende energiebron voor vogels in de natuur.

€59,50 Incl. btw
€54,59 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Strooivoer (20 kg)

Strooivoeder voor in de tuin. Deze zaadmengeling bevat veel belangrijke zaden die vogels een handje helpen om door de koude wintermaanden heen te komen.

€17,25 Incl. btw
€14,26 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Zonnepitten gestreept

De gestreepte pitten zijn een heerlijke lekkernij voor alle vogels. Konijnen en knaagdieren zijn er ook gek op!

€2,15 Incl. btw
€1,97 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Agapornis Champ Original ES Rudi Bleyen (20 kg)

De kwaliteit van Agapornis Champ Original ES Rudi Bleyen ligt zeer hoog. Mijn vogels krijgen deze mengeling dan ook het gehele jaar door aangeboden aangevuld met gepunte haver. Dit naargelang het kweek- of rustseizoen.

€24,95 Incl. btw
€20,62 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Papegaai Tropisch Speciaal (15 kg)

Dit tropische papegaaienmengsel behoort tot de volledige diervoeders.Dit product is samengesteld uit een tal van gezonde en puur natuurlijke zaden.

€30,25 Incl. btw
€25,00 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Ara noten & fruit speciaal (15 kg)

Wat uw Ara sowieso dagelijks nodig heeft is het volgende: diverse soorten groente, fruit, noten, kiemzaden en als basis natuurlijk zaden. Daarmee heeft Slaats Diervoeders voor deze groep vogels een volwaardig voer ontwikkeld.

€37,95 Incl. btw
€31,36 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Neophemazaad

Slaats Neophemazaad is een volledige voeding voor de kleinere soorten (Neophema's) onder de grote parkieten. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwalitatieve zaden.

€23,95 Incl. btw
€21,97 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Kaketoevoer ES de Koning (17,5 kg)

Slaats Dierenvoeders is naast een specialistische producent van vogelvoer ook een groothandel in dierenvoeders en aanvullende producten. Met deze gezamenlijke activiteiten leveren ze een uitermate interessant assortiment voor sier-, sport- en hobbydi...

€22,85 Incl. btw
€18,88 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Agapornis Pro-8BXF (Yne Peter Terpstra)

Slaats Agaponis Pro-8BXF is een volledig zadenmenu voor agaporniden. Ontwikkeld door de wereldberoemde, succesvolle kweker Yne Peter Terpstra.

€24,35 Incl. btw
€22,34 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Cor Booster mengeling BO21 (20 kg)

Slaats Mengeling ontwikkeld door de wereldberoemde bekende keurmeester Cor Booster. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€25,15 Incl. btw
€23,07 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Jo Mannes mengeling (20 kg)

Slaats Mengeling ontwikkeld door de wereldberoemde bekende Duitse kampioenkweker Jo Mannes Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€25,50 Incl. btw
€23,39 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats JJJC Budgie Mix (Jac Cuyten) (20 kg)

Slaats JJJC Budgie Mix is een volledig zadenmenu voor Engelse Grasparkieten. Ontwikkeld door de wereldberoemde, succesvolle kweker en keurmeester Jac Cuyten. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€28,95 Incl. btw
€26,56 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Papegaai Premium

Dit product is een volledig zadenmenu voor Papegaaien. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€2,20 Incl. btw
€1,82 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Forpus (20 kg)

Slaats Forpus is een volledig zadenmenu voor Forpussen. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€22,47 Incl. btw
€20,61 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats JP Zebravinken Mengeling (20 kg)

JP Zebravinken Mengeling is een zeer gevarieerde en uiterst hoogwaardige premium mengeling, speciaal samengesteld voor Zebravinken en daarnaast ook uitermate geschikt voor andere Australische Prachtvinken.

€24,95 Incl. btw
€22,89 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Parkietenzaad met kleurkorrel

Ons Parkietenzaad is een natuurlijk en gezond voedingsproduct. Het wordt wel aanbevolen om naast het voer altijd genoeg vers drinkwater te geven. Dit product is samengesteld uit een tal van gezonde en natuurlijke zaden.

€23,95 Incl. btw
€21,97 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Universeelvoer (25 kg)

Universeelvoer met insekten voor Japanse Nachtegalen, Beo's en insecteneters.

€68,95 Incl. btw
€56,98 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Parkietenzaad ES de Koning (20 kg)

Parkietenzaad “DE KONING” is een volledige voeding voor parkieten. samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwalitatieve zaden.

€24,95 Incl. btw
€20,62 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Agaporniden HANMAR (20 kg)

Wordt samengesteld/aanbevolen door diverse kwekers en geeft uitstekende kweekresultaten.

€21,90 Incl. btw
€20,09 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Rose Kaketoe Scholts 1410 (20 kg)

Deze kaketoemengsel van Ed Scholts behoort tot de volledige diervoeders. Dit product is samengesteld uit een tal van gezonde en puur natuurlijke zaden.

€23,50 Incl. btw
€21,56 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Papegaai Scholts 1418

Dit papegaaienmengsel van Ed Scholts behoort tot de volledige diervoeders. Dit product is samengesteld uit een tal van gezonde en puur natuurlijke zaden.

€20,95 Incl. btw
€19,22 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Eivoer Plus

Slaats Eivoer plus is een aanvullend kweek- en conditievoer voor kanaries, parkieten en europese cultuurvogels. Een natuurlijke samenstelling met hoogwaardige eiwitten, zaden, groenten, vitaminen en mineralen.

€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Onkruidzaad

Onkruidzaad is een mengeling die u kunt gebruiken om uw standaard voer te verrijken. Vogels houden ook van afwisseling en zeker tropen etc vinden het heerlijk.

€2,95 Incl. btw
€2,44 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Wildzangzaad Extra

Slaats Dierenvoeders is naast een specialistische producent van vogelvoer ook een groothandel in dierenvoeders en aanvullende producten. Met deze gezamenlijke activiteiten leveren we een uitermate interessant assortiment voor sier-, sport- en hobbydi...

€28,95 Incl. btw
€23,93 Excl. btw
Beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »