Slaats Training mix

Training mix zijn zachte, kleine snoepjes in de vorm van botjes met een mix van verschillende smaken. Ideaal om je hond mee te belonen tijdens de training en als beloning voor goed gedrag.

€3,95 Incl. btw
€3,26 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Snoepzaad Duif

Veelzijdige snoepmengeling voor uw duiven. Ideaal als extraatje bij binnenkomst en na het voeren.

€6,95 Incl. btw
€5,74 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Eivoer (10 kg)

Behoorlijk krachtig eivoer dat niet zoals andere eivoeders erg droog is. Het is een beetje nat en voelt een beetje vet aan. Het voer ruikt zoet en de vogels zijn er dol op.

€32,45 Incl. btw
€26,82 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Eivoer (1 kg)

Slaats eivoer is een behoorlijk krachtig eivoer dat niet zoals andere eivoeders erg droog is. Het is een beetje nat en voelt een beetje vet aan, ruikt zoet en de vogels zijn er dol op.

€3,95 Incl. btw
€3,26 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Konijnenvoer

Dit konijnenvoer is samengesteld uit 100% plantaardige en hoogwaardige ingrediënten. Deze basismengeling bevat alle nutriënten, vitamines en sporenelementen om aan de basisbehoeftes van een (dwerg)konijn te voldoen.

€4,50 Incl. btw
€4,13 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Hartjes rood

Slaats Hartjes rood. Heerlijk om je hond te verwennen, maar ook geschikt als beloningsnack. Hoogwaardige ingrediënten in een deels doorzichtige verpakking zodat u weet wat u koopt. Geliefd bij honden!

€2,20 Incl. btw
€1,82 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Gepelde Pinda's (25 kg)

Zorgvuldig geselecteerde gepelde pinda's. Te gebruiken als strooivoer bij koud weer. Een uitstekende energiebron voor vogels in de natuur.

€59,50 Incl. btw
€54,59 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Strooivoer (20 kg)

Strooivoeder voor in de tuin. Deze zaadmengeling bevat veel belangrijke zaden die vogels een handje helpen om door de koude wintermaanden heen te komen.

€17,25 Incl. btw
€14,26 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Strooivoer (2 kg)

Strooivoeder voor in de tuin. Deze zaadmengeling bevat veel belangrijke zaden die vogels een handje helpen om door de koude wintermaanden heen te komen.

€2,07 Incl. btw
€1,90 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Zonnepitten gestreept

De gestreepte pitten zijn een heerlijke lekkernij voor alle vogels. Konijnen en knaagdieren zijn er ook gek op!

€2,15 Incl. btw
€1,97 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Agapornis Champ Rudi Bleyen (20 kg)

De kwaliteit van Agapornis Champ Rudi Bleyen ligt zeer hoog. Mijn vogels krijgen deze mengeling dan ook het gehele jaar door aangeboden aangevuld met gepunte haver. Dit naargelang het kweek- of rustseizoen.

€24,95 Incl. btw
€20,62 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Papegaai Tropisch Speciaal (15 kg)

Dit tropische papegaaienmengsel behoort tot de volledige diervoeders.Dit product is samengesteld uit een tal van gezonde en puur natuurlijke zaden.

€30,25 Incl. btw
€25,00 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Ara noten & fruit speciaal (15 kg)

Wat uw Ara sowieso dagelijks nodig heeft is het volgende: diverse soorten groente, fruit, noten, kiemzaden en als basis natuurlijk zaden. Daarmee heeft Slaats Diervoeders voor deze groep vogels een volwaardig voer ontwikkeld.

€37,95 Incl. btw
€31,36 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Neophemazaad

Slaats Neophemazaad is een volledige voeding voor de kleinere soorten (Neophema's) onder de grote parkieten. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwalitatieve zaden.

€23,95 Incl. btw
€21,97 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Kaketoevoer ES de Koning (17,5 kg)

Slaats Dierenvoeders is naast een specialistische producent van vogelvoer ook een groothandel in dierenvoeders en aanvullende producten. Met deze gezamenlijke activiteiten leveren ze een uitermate interessant assortiment voor sier-, sport- en hobbydi...

€22,85 Incl. btw
€18,88 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Gemengd Graan Gebroken Mais (20 kg)

Dit gemengd graan bevat geen gerst en is daarom ook geschikt als bijvoeding voor fazanten, pauwen, eenden, en andere watervogels en sierhoenders. Dit gemengd graan is gemaakt met gebroken mais en bevat naast Tarwe en Rode Dari ook gestreepte zonnepitten.

€12,95 Incl. btw
€11,88 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Agapornis Pro-8BXF (Yne Peter Terpstra)

Slaats Agaponis Pro-8BXF is een volledig zadenmenu voor agaporniden. Ontwikkeld door de wereldberoemde, succesvolle kweker Yne Peter Terpstra.

€24,35 Incl. btw
€22,34 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Cor Booster mengeling BO21 (20 kg)

Slaats Mengeling ontwikkeld door de wereldberoemde bekende keurmeester Cor Booster. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€25,15 Incl. btw
€23,07 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Jo Mannes mengeling (20 kg)

Slaats Mengeling ontwikkeld door de wereldberoemde bekende Duitse kampioenkweker Jo Mannes Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€25,50 Incl. btw
€23,39 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats JJJC Budgie Mix (Jac Cuyten) (20 kg)

Slaats JJJC Budgie Mix is een volledig zadenmenu voor Engelse Grasparkieten. Ontwikkeld door de wereldberoemde, succesvolle kweker en keurmeester Jac Cuyten. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€28,95 Incl. btw
€26,56 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Papegaai Premium

Dit product is een volledig zadenmenu voor Papegaaien. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€2,20 Incl. btw
€1,82 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Forpus (20 kg)

Slaats Forpus is een volledig zadenmenu voor Forpussen. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€22,47 Incl. btw
€20,61 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats JP Zebravinken Mengeling (20 kg)

JP Zebravinken Mengeling is een zeer gevarieerde en uiterst hoogwaardige premium mengeling, speciaal samengesteld voor Zebravinken en daarnaast ook uitermate geschikt voor andere Australische Prachtvinken.

€24,95 Incl. btw
€22,89 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Parkietenzaad met kleurkorrel

Slaats Parkietenzaad met kleurkorrel is een natuurlijk en gezond voedingsproduct. Het wordt wel aanbevolen om naast het voer altijd genoeg vers drinkwater te geven. Dit product is samengesteld uit een tal van gezonde en natuurlijke zaden.

€23,95 Incl. btw
€21,97 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »