Smolke Senior medium (12 kg)

Smølke Senior Medium is een compleet Alles-in-één hondenvoer met natuurlijke ingrediënten dat jouw senior hond helpt bij het vitaal ouder worden.

€34,95 Incl. btw
€28,88 Excl. btw
Beschikbaar
Smolke Adult maxi

Smølke Adult Maxi is een compleet  Alles-in-één hondenvoer  met natuurlijke ingrediënten wat iedere dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond.

€34,95 Incl. btw
€28,88 Excl. btw
Beschikbaar
Smolke Adult Grain Free Formula

€47,95 Incl. btw
€39,63 Excl. btw
Beschikbaar
Smolke Adult Mini

Smølke Adult Mini is een compleet  Alles-in-één hondenvoer  met natuurlijke ingrediënten wat iedere dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond.

€33,90 Incl. btw
€28,02 Excl. btw
Beschikbaar
Smolke Weight Contol

Smølke Weight Control is een compleet Alles-in-één hondenvoer  met natuurlijke ingrediënten dat jouw te zware hond helpt op een gezond gewicht te komen en te houden.

€35,90 Incl. btw
€29,67 Excl. btw
Beschikbaar
Smolke Adult Graanvrij Formula

Smølke Adult Graanvrij Formula met uitgebalanceerde Alles-in-1 voeding met natuurlijke ingrediënten voor actieve volwassen katten. Samengesteld zonder granen.

€16,75 Incl. btw
€13,84 Excl. btw
Beschikbaar
Smolke Senior

Smolke Senior is een compleet, premium voer van Smølke, geschikt voor katten vanaf 8 jaar. Dit voer bevat mineralen, die ervoor zorgen dat tandplak moeilijk aan de tanden kan hechten, waardoor de bacteriën op de tanden zullen afnemen.

€13,75 Incl. btw
€11,36 Excl. btw
Beschikbaar
Smolke Sensitive

Smolke Sensitive is een volledig voer, geschikt voor katten met een voedselallergie of gevoelige spijsvertering. Dit voer is hypoallergeen en licht verteerbaar, waardoor het bijdraagt aan een goede spijsvertering.

€17,75 Incl. btw
€14,67 Excl. btw
Beschikbaar
Smolke Adult met Kip en Rijst

Smølke Adult met Kip en Rijst is een compleet Alles-in-één kattenvoer met natuurlijke ingrediënten wat iedere dag weer zorgt voor een blije en tevreden kat.

€3,25 Incl. btw
€2,69 Excl. btw
Beschikbaar
Smolke Adult met Vis en Rijst

Smolke Adult Fish & Rice is een compleet, premium voer van Smølke, geschikt voor katten van 1 tot 8 jaar. Dit voer bevat mineralen, die ervoor zorgen dat tandplak moeilijk aan de tanden kan hechten, waardoor de bacteriën op de tanden zullen afnemen.

€3,25 Incl. btw
€2,69 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »