Versele-Laga Classic Duo Kroc (10 kg)

Volledig diervoeder voor honden. Smaakvolle voeding. Uitgebalanceerde samenstelling.

€13,95 Incl. btw
€11,53 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Gra-Mix Ardeens Graan (20 kg)

GRA-MIX Ardeens graan is een kwaliteitsvolle graanmengeling voor legkippen, vleeskuikens, eenden, ganzen en ander pluimvee. Deze mengeling bestaat uit een variatie aan granen, zaden en fijn gebroken maïs en is verrijkt met gebroken erwten en zonnebloempit

€12,50 Incl. btw
€11,47 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Senior Kalkoen en Kip (2 kg)

Lara Senior is een volledig diervoeder voor oudere katten vanaf 7 jaar. Verwen jouw oudere kat met de krokante brokjes van Lara Senior. Deze licht verteerbare en heerlijke brokjes met de smaak van kip & kalkoen zijn een waar smaakfestijn voor jouw geliefd

€7,75 Incl. btw
€6,41 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Kittens Kip (2 kg)

Lara Junior is een volledig diervoeder voor kittens tot en met 1 jaar. De brokjes zijn goed uitgebalanceerd en bevatten alle nodige mineralen en vitaminen om jouw kitten te laten uitgroeien tot een volwassen en gezonde kat. De vorm van de kleine brokjes z

€7,75 Incl. btw
€6,41 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Adult Sterilized (10 kg)

Lara Adult Sterilized is een volledig diervoeder voor volwassen katten vanaf 1 jaar. Na sterilisatie of castratie kan het een ware uitdaging zijn om de conditie van jouw kat op peil te houden. De krokante brokjes van Lara Adult Sterilized helpen jou daarb

€29,57 Incl. btw
€24,44 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Adult Lam (10 kg)

Lara Adult Lam is een volledig diervoeder voor volwassen katten vanaf 1 jaar. De brokjes met lam en kip bevatten alle nodige mineralen en vitaminen die jouw geliefde kat kan gebruiken.

€27,34 Incl. btw
€22,60 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Adult Kalkoen en Kip (10 kg)

Lara Adult met Kalkoen & Kip is een volledig diervoeder voor volwassen katten vanaf 1 jaar. De brokjes met kip en kalkoen bevatten alle nodige mineralen en vitaminen.

€27,34 Incl. btw
€22,60 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Adult Zalm (10 kg)

Versele-Laga Lara Adult Zalm is een volledig diervoeder voor volwassen katten vanaf 1 jaar. De brokjes met zalm en kip bevatten alle nodige mineralen en vitaminen die jouw kat kan gebruiken.

€27,34 Incl. btw
€22,60 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Adult Rund (10 kg)

Lara Adult Rund is een volledig diervoeder voor volwassen katten vanaf 1 jaar. De brokjes op basis van rund en kip bevatten alle nodige mineralen en vitaminen die jouw geliefde kat kan gebruiken.

€27,34 Incl. btw
€22,60 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Gold 4 Gallico pellet

Gold 4 Gallico pellet. Volledig voeder voor legkippen vanaf 18 weken, eerste ei, gedurende hele legperiode. Ideaal voor een natuurlijk legritme; garandeert een goede eivorming & sterke eierschaal.

€6,35 Incl. btw
€5,83 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Gold 4 mix kip-graan+legkorrel

Gold 4 mix kip-graan+legkorrel. Volledig voeder voor legkippen vanaf 18 weken, eerste ei, gedurende hele legperiode. Mengeling van hoogwaardige granen en 3 mm legkorrel; zorgt voor een goed eigewicht.

€6,35 Incl. btw
€5,83 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Gra-Mix Kuiken en Kwartelgraan

GRA-MIX kuiken- en kwartelgraan is een kwaliteitsvolle graanmengeling voor kuikens en kwartels. Deze mengeling bestaat uit een variatie aan granen, zaden en zeer fijn gebroken maïs.

€6,12 Incl. btw
€5,61 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga African Parrot Loro Parque Mix

African Parrot Loro Parque Mix is een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen, speciaal gemaakt voor alle Afrikaanse Papegaaien zoals Grijze Roodstaarten, Jardine Papegaaien en Bonte Boerkes.

€11,55 Incl. btw
€9,55 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Exotic Light

Versele-Laga Exotic Light is een lekkernij waar grote parkieten en papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele gepofte granen (o.a. gepofte maïs, gepofte tarwe en graanparels) en genieten volop van de rijke mix van fruit e...

€4,65 Incl. btw
€3,84 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Exotic Nuts Papegaai

Versele-Laga Exotic Nuts is een lekkernij waar papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele volle noten (o.a. amandel, walnoot en pecannoot) en genieten van de rijke mix van zaden en granen.

€4,95 Incl. btw
€4,09 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Exotic Fruit Papegaai

Exotic Fruit is een lekkernij waar papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele fruitstukjes (o.a. papaja, ananas en abrikoos) en genieten van de rijke mix van zaden en granen.

€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Australian Parrot Loro Parque Mix (15 kg)

Australian Parrot Loro Parque Mix is een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen, speciaal gemaakt voor alle kaketoes. Alle Prestige Premium Loro Parque mengelingen zijn samengesteld met een zeer gevarieerd aanbod.

€37,95 Incl. btw
€31,36 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Prestige Papegaai Premium (15 kg)

Prestige Papegaaien Premium is een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen die een papegaai nodig heeft om in conditie te blijven. Deze mengeling is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde zaden en verrijkt met extra Vitaminen.

€35,95 Incl. btw
€29,71 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Ara Loro Parque Mix (15 kg)

Prestige Premium Loro Parque mengelingen bestaan uit o.a. een zeer gevarieerd aanbod van zaden, granen, gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten. Geschikt voor grote Ara's, Molukken- en Zwarte Kaketoes.

€38,75 Incl. btw
€32,02 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Amazon Parrot Loro Parque Mix (15 kg)

Amazon Parrot Loro Parque Mix is een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen, speciaal gemaakt voor alle Zuid-Amerikaanse papegaaien zoals Amazones, Pionussen, Caiques, kleine Ara's en grote Aratinga's.

€37,95 Incl. btw
€31,36 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Classic Puppy (10 kg)

Volledig diervoeder voor honden. Optimale groei en evenwichtige samenstelling.

€16,95 Incl. btw
€14,01 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Classic Variety

Volledig diervoeder voor katten. Lekker uitgebalanceerde voeding voor dagelijks gebruik. Gevarieerde samenstelling en smaakvolle voeding.

€14,50 Incl. btw
€11,98 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Classic eivoer vochtig

Classic eivoer vochtig is een vochtig eivoer voor Kanaries, Tropische vogels en Wildzang. Het is ook een versnapering voor de huiskamervogel.

€22,90 Incl. btw
€18,93 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Classic Kanaries zonder Raapzaad

Basiszadenmengeling voor Kanaries. Prijsgunstige mengeling. Zonder Raapzaad.

€32,95 Incl. btw
€27,23 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »