Versele-Laga Happy Life Adult met Rundsmaak (15 kg)

Happy life Adult met Rundsmaak is een lekkere en gevarieerde voeding die alle voedingselementen aanbrengt voor de vitale volwassen hond

€36,95 Incl. btw
€30,54 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Prestige Grote Parkieten (4 kg)

Mengeling op basis van kwaliteitszaden voor grote parkieten. Houdt de grote parkieten in een goede conditie. Ook in grootverpakking verkrijgbaar.

€9,95 Incl. btw
€8,22 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Koi Medium 4mm (8 kg)

Koi Medium 4mm is het ideale drijvende voer voor het houden en kweken van koi. Gestabiliseerde vitamine C en β-glucanen versterken het immuunsysteem. Met spirulina-algen en β-caroteen voor een mooiere natuurlijke kleuring.

€39,95 Incl. btw
€33,02 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Koi Large 8mm (8 kg)

Koi Large 8mm is het ideale drijvende voer voor het houden en kweken van koi. Gestabiliseerde vitamine C en β-glucanen versterken het immuunsysteem. Met spirulina-algen en β-caroteen voor een mooiere natuurlijke kleuring.

€39,95 Incl. btw
€33,02 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Allround menu Tricolore mix (10 kg)

Allround menu Tricolore mix is voor alle sier- en vijvervissen. Deze drijvende, eiwitrijke korrels zijn perfect afgestemd op de voedingsbehoeften van sier- en vijvervissen. Met toevoeging van het vitaminen-complex Multivit.

€39,95 Incl. btw
€33,02 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Mezenbollen (50 stuks)

Mengeling van zuiver rundervet, granen en zaden. Gecontroleerd op de aanwezigheid van ambrosiazaad om deze woekerplant uit jouw tuin te weren. Mengeling van zuiver rundervet, granen en zaden. Gecontroleerd op de aanwezigheid van ambrosiazaad om deze woeke

€9,75 Incl. btw
€8,06 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Happy Life Senior Light Kip (15 kg)

Happy life Senior Light met Kip is een lekkere en gevarieerde energiearme voeding met kip die alle voedingselementen aanbrengt voor de oudere of obese volwassen hond.

€43,95 Incl. btw
€36,32 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Happy Life Adult Lam (15 kg)

Vlot verteerbare voeding op basis van lam en rijst. Met zalmolie voor een gezonde huid en glanzende vacht (omega 3-vetzuren). Met appel voor een gezonde darmflora (pectines)

€36,95 Incl. btw
€30,54 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Classic Duo Kroc (10 kg)

Volledig diervoeder voor honden. Smaakvolle voeding. Uitgebalanceerde samenstelling.

€14,25 Incl. btw
€11,78 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Gra-Mix Ardeens Graan (20 kg)

GRA-MIX Ardeens graan is een kwaliteitsvolle graanmengeling voor legkippen, vleeskuikens, eenden, ganzen en ander pluimvee. Deze mengeling bestaat uit een variatie aan granen, zaden en fijn gebroken maïs en is verrijkt met gebroken erwten en zonnebloempit

€12,50 Incl. btw
€11,47 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Senior Kalkoen en Kip (2 kg)

Lara Senior is een volledig diervoeder voor oudere katten vanaf 7 jaar. Verwen jouw oudere kat met de krokante brokjes van Lara Senior. Deze licht verteerbare en heerlijke brokjes met de smaak van kip & kalkoen zijn een waar smaakfestijn voor jouw geliefd

€7,75 Incl. btw
€6,41 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Kittens Kip (2 kg)

Lara Junior is een volledig diervoeder voor kittens tot en met 1 jaar. De brokjes zijn goed uitgebalanceerd en bevatten alle nodige mineralen en vitaminen om jouw kitten te laten uitgroeien tot een volwassen en gezonde kat. De vorm van de kleine brokjes z

€7,75 Incl. btw
€6,41 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Adult Sterilized (10 kg)

Lara Adult Sterilized is een volledig diervoeder voor volwassen katten vanaf 1 jaar. Na sterilisatie of castratie kan het een ware uitdaging zijn om de conditie van jouw kat op peil te houden. De krokante brokjes van Lara Adult Sterilized helpen jou daarb

€28,55 Incl. btw
€23,60 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Adult Lam (10 kg)

Lara Adult Lam is een volledig diervoeder voor volwassen katten vanaf 1 jaar. De brokjes met lam en kip bevatten alle nodige mineralen en vitaminen die jouw geliefde kat kan gebruiken.

€27,34 Incl. btw
€22,60 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Adult Kalkoen en Kip (10 kg)

Lara Adult met Kalkoen & Kip is een volledig diervoeder voor volwassen katten vanaf 1 jaar. De brokjes met kip en kalkoen bevatten alle nodige mineralen en vitaminen.

€27,50 Incl. btw
€22,73 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Adult Zalm (10 kg)

Versele-Laga Lara Adult Zalm is een volledig diervoeder voor volwassen katten vanaf 1 jaar. De brokjes met zalm en kip bevatten alle nodige mineralen en vitaminen die jouw kat kan gebruiken.

€27,34 Incl. btw
€22,60 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Lara Adult Rund (10 kg)

Lara Adult Rund is een volledig diervoeder voor volwassen katten vanaf 1 jaar. De brokjes op basis van rund en kip bevatten alle nodige mineralen en vitaminen die jouw geliefde kat kan gebruiken.

€27,34 Incl. btw
€22,60 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Gold 4 Gallico pellet

Gold 4 Gallico pellet. Volledig voeder voor legkippen vanaf 18 weken, eerste ei, gedurende hele legperiode. Ideaal voor een natuurlijk legritme; garandeert een goede eivorming & sterke eierschaal.

€6,35 Incl. btw
€5,83 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Gold 4 mix kip-graan+legkorrel

Gold 4 mix kip-graan+legkorrel. Volledig voeder voor legkippen vanaf 18 weken, eerste ei, gedurende hele legperiode. Mengeling van hoogwaardige granen en 3 mm legkorrel; zorgt voor een goed eigewicht.

€6,35 Incl. btw
€5,83 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Gra-Mix Kuiken en Kwartelgraan

GRA-MIX kuiken- en kwartelgraan is een kwaliteitsvolle graanmengeling voor kuikens en kwartels. Deze mengeling bestaat uit een variatie aan granen, zaden en zeer fijn gebroken maïs.

€6,12 Incl. btw
€5,61 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga African Parrot Loro Parque Mix

African Parrot Loro Parque Mix is een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen, speciaal gemaakt voor alle Afrikaanse Papegaaien zoals Grijze Roodstaarten, Jardine Papegaaien en Bonte Boerkes.

€11,55 Incl. btw
€9,55 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Exotic Light

Versele-Laga Exotic Light is een lekkernij waar grote parkieten en papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele gepofte granen (o.a. gepofte maïs, gepofte tarwe en graanparels) en genieten volop van de rijke mix van fruit e...

€4,65 Incl. btw
€3,84 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Exotic Nuts Papegaai

Versele-Laga Exotic Nuts is een lekkernij waar papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele volle noten (o.a. amandel, walnoot en pecannoot) en genieten van de rijke mix van zaden en granen.

€4,95 Incl. btw
€4,09 Excl. btw
Beschikbaar
Versele-Laga Exotic Fruit Papegaai

Exotic Fruit is een lekkernij waar papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele fruitstukjes (o.a. papaja, ananas en abrikoos) en genieten van de rijke mix van zaden en granen.

€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »