Doorgaan naar inhoud

Hobbyfirst Canex Adult Fish & Rice (12 kg)

door HobbyFirst
Oorspronkelijke prijs €58,88 - Oorspronkelijke prijs €58,88
Oorspronkelijke prijs
€58,88
€58,88 - €58,88
Huidige prijs €58,88

Hobbyfirst Canex Adult Fish & Rice (12 kg)

HobbyFirst Canex Adult Fish & Rice is een zeer licht verteerbare, volledige en uitgebalanceerde voeding voor (volwassen) honden van alle rassen, die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. Adult Fish & Rice is een volledig hypoallergene en tarweglutenvrije hondenvoeding.

Adult Fish & Rice houdt uw hond actief en in topconditie. Het zorgt voor een optimale stofwisseling en voor een gezonde en glanzende vacht. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.

Samenstelling:
Gedroogde oceaanvis (26%), rijst (26%), maïs, dierlijk vet (kip), gehydrolyseerde eiwitten, visolie, maisgluten, biergist, gedroogde bietenpulp, gedroogde cichorei (een natuurlijke bron van FOS en inuline), mineralen, cellulose, yucca schidigera, plantaardige extracten (0,03%) uit rozemarijn, druiven, curcuma, citrus en kruidnagel (bron van polyfenolen)

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 24,0%, ruw vet 16,0%, ruwe as 6,5%, ruwe celstof 2,5%, calcium (Ca) 1,6%, fosfor (P) 1,0%

Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg:
3a672a vitamine A 15.000 IE, 3a671 vitamine D3 1.500 IE, 3a700 vitamine E 200 mg, E1 ijzer (ijzersulfaat(monohydraat)) 80 mg, E4 koper (kopersulfaat (pentahydraat)) 13 mg, 3b502 mangaan (mangaan(II)oxide) 40 mg, 3b603 zink (zinkoxide) 40 mg, 3b607 zink (zinkchelaat van glycinehydraat) 40 mg, 3b201 jodium (kaliumjodide) 1,2 mg, E8 selenium (natriumseleniet) 0,3 mg

Technologische toevoegingsmiddelen per kg:
1b306(i) tocopherol-extracten van plantaardige oliën 100 mg

Over HobbyFirst:

Passie:
Met hart en ziel voor mens en dier. Liefhebber of kweker, ieder van ons verlangt ernaar dat onze dieren in de beste omstandigheden opgroeien en leven. Ze geven ons immers zoveel liefde, vertrouwen en bescherming. Bij kinderen stimuleren ze bovendien het gevoel voor verantwoordelijkheid en zorg. In ruil voor de onvoorwaardelijke vriendschap van huisdieren erkennen we steeds vaker de behoefte aan gedegen zorg én gebalanceerde voeding. Terecht. Daarom investeren we permanent in de hoogste kwaliteit, gedreven door innovatie.

Omdat de passie voor uw dier ook onze passie is.

Vakmanschap:
We weten wat we doen. We produceren alles in eigen huis met een modern productie-apparaat en een streng gecontroleerd productieproces. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring selecteren wij enkel grondstoffen van topkwaliteit. Dat is mooi meegenomen want het levert ons unieke en kwaliteitsvolle producten op. Daarmee bieden we de markt wat die vraagt en zijn we al jaren de leidinggevende producent van diervoeders voor klein en groot.

Kennis, kunde, kwaliteit. We hebben het allemaal in huis.

Authenticiteit:
Voortreffelijke voeders sinds 1840. Onze recepturen zijn gestoeld op jarenlange ervaring, generatie na generatie, waarbij het dier steeds centraal bleef staan. Echte voeders. Samengesteld uit granen en zaden zoals dieren ze in de natuur zelf zouden zoeken. Op maat van elke levensfase, sport of hobby. Wij werken elke dag aan nog betere en gezondere voeding. En wij blijven dat écht doen.

Origineel vanaf het veld tot bij uw dier.

Puur:
Transparantie en vertrouwen zit in onze natuur.

We ondersteunen u maximaal in de zorg voor uw dier. Kennis delen is voor ons immers vanzelfsprekend zodat uw dier daar baat bij heeft. Een eerlijke prijsstelling voor kwalitatieve voeders met een natuurlijke samenstelling, daar staan wij voor. En ook de natuur laat ons niet koud. We beperken onze CO2 -uitstoot en werken met recycleerbare verpakkingen.

Respect voor u, uw dier en het buitenleven.

 

Inhoud HobbyFirst Canex Adult Fish & Rice:     12 kg