Doorgaan naar inhoud

Cavom Compleet Senior (volledige voeding)

door Cavom
Oorspronkelijke prijs €16,75 - Oorspronkelijke prijs €52,98
Oorspronkelijke prijs
€16,75
€16,75 - €52,98
Huidige prijs €16,75
Cavom compleet senior

Een volledige voeding voor de oudere hond. Cavom compleet senior heeft een lager eiwitgehalte, bovendien zijn de eiwitten aangepast. De granen met o.a. mais, tarwe en rijst zijn praktisch geheel ontsloten.

Cavom compleet senior bevat naast rundvet en diverse oliën, ook dierlijke eiwitten met rund en schapenvlees en plantaardige eiwitten van goede kwaliteit. Dit alles om een mooie balans te krijgen in de voeding en tevens is het voer verrijkt met glucosamine voor oudere honden.

Cavom Compleet Senior is een uitstekende keuze voor hondenbezitters die hun oudere honden de hoogst mogelijke kwaliteit voeding willen geven. Met zijn uitgebalanceerde mix van hoogwaardige ingrediënten ondersteunt dit premium hondenvoer zeker de gezondheid en het welzijn van uw hond, zodat hij optimaal kan genieten van zijn gouden jaren.

Wat doet glucosamine:
Glucosamine is een natuurlijk aminosuiker en stimuleert het herstel van het van het gewrichtskraakbeen. Kraakbeen zit tussen de gewrichten en zorgt voor het soepel en pijnloos bewegen, een goede conditie van het kraakbeen is dan ook belangrijk. Glucosamine fungeert als smeermiddel en wordt normaal gesproken door het lichaam zelf aangemaakt. Als de hond ouder wordt neemt de productie van glucosamine door het lichaam vaak af, waardoor de gewrichten minder soepel worden. Door het toevoegen van glucosamine in Cavom compleet senior stimuleren we het aanmaken en de opbouw van glucosamine, waardoor een gezonder kraakbeen ontstaat.

Cavom compleet senior is zo samengesteld dat uw hond ook op oudere leeftijd vitaal en in goede conditie blijft.

Cavom compleet is een volledige voeding voor volwassen honden.
Cavom compleet is licht verteerbaar en is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen. Cavom compleet is ook uitermate geschikt voor honden die prestaties moeten leveren. Cavom is zo gefabriceerd dat alle korrels van gelijke samenstelling zijn.

Ingrediënten:
Granen (maïs, tarwe, rijst), vlees en dierlijke bijproducten (rund en schaap), oliën en vetten.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 15%, ruw vet 16,5%, ruwe celstof 1,9%, ruwe as 6,5%, vocht 7%, fosfor 0,7%, calcium 0,9%, natrium 0,2%, kalium 0,6%.

Toevoegingen:
Mangaan 22 mg/kg, Magnesium 800 mg/kg, Koper 8 mg/kg, IJzer 130 mg/kg, Zink 100 mg/kg, Kobalt 2 mg/kg, Jodium 1,5 mg/kg, Selenium 0,2 mg/kg, Vitamine A 16000 IE/kg, Vitamine D3, 1600 IE/kg, Vitamine B1 16,5 mg/kg, Vitamine B2 16 mg/kg, Vitamine B6 8,5 mg/kg, Vitamine B12 0,035 mg/kg, Vitamine E 250 mg/kg, Vitamine C 150 mg/kg, Vitamine K 3 mg/kg, d panthotheenzuur 40 mg/kg, Nicotinezuur 75 mg/kg, Choline Cloride 1750 mg/kg, Folinezuur 2,5 mg/kg, Folinezuur 2,5 mg/kg, Biotine 3 mg/kg.
    
Voedingsadvies:
Voeding speelt een grote rol bij de gezondheid van uw hond. Te veel voer is niet goed want dan wordt uw hond te zwaar. Bekijk hier de optimale hoeveelheid voer voor uw hond. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

De benodigde hoeveelheid hangt o.a. af van ras leeftijd en de activiteit van uw hond. Verdeel de hoeveelheid voer over 2 maaltijden per dag. Deze tabel is uiteraard een richtlijn die u zo nodig dient aan te passen.

Voedingstabel:

Gewicht van de hond (in kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram)
1 20-40
5 75-115
10 130-190
15 175-255
20 220-315
30 305-420
40 380-510
50 450-600
60 520-685
70 585-765
80 650-845
90 710-920

Over Cavom:
VDM Diervoederfabriek BV is een familiebedrijf (vier generaties) en is opgericht in 1898. Er werden allerlei producten verkocht die het boerenbedrijf nodig had. Klaas van der Meer nam het bedrijf na de Tweede Wereldoorlog over. Hij leidde het bedrijf tot 1984, waarna zijn zoon Jacob het roer overnam. Halverwege de jaren zestig verplaatste Klaas van der Meer zijn bedrijf naar Drachten. Doordat hij de naam van der Meer in zijn correspondentie afkortte als VDM, werd dat al snel de officiële naam van het bedrijf. Vanaf die tijd richt VDM zich uitsluitend op de productie en verkoop van Cavom en het maken van premixen.
 

Gegarandeerde Kwaliteit:
VDM is GMP+ gecertificeerd. GMP (Good Manufacturing Practices) is een kwaliteitsborgingssysteem voor de voedingsmiddelenindustrie. Wekelijks worden er controles uitgevoerd van de analyses , salmonella en entro‘s. Onze grondstoffenleveranciers zijn allemaal GMP+ gecertificeerd. Toch handhaven wij een intensieve ingangscontole.

GMO vrij:
Met GMO (Genetically Modified Organism) wordt het gericht veranderen van de genen van een organisme bedoeld.Door het veranderen van de genen zijn de gewassen beter bestand tegen droogte, ziekten en is het vaak ook nog langer houdbaar. Veel consumenten willen niets weten van GMO, omdat niet volledig bekend is wat de gevolgen zijn van het genetisch Modificeren.Cavom heeft er voor gekozen om alle producten volledig GMO vrij te houden, om zo de kwaliteit te waarborgen.

Cavom Senior is verkrijgbaar in:         5 kg │ 20 kg