Cede Eivoer Agaporniden en Neophema

5,35 Incl. btw€4,42 Excl. btw Op voorraad (2)
CéDé eivoer voor Agaporniden en Neophema's voorziet in de eiwitbehoefte van CéDé® Agapornide en Neophema eivoer is een aanvullend voer voor agaporniden, neophema’s en andere kleine parkietensoorten. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Merk:
Cede
Artikelnummer:
2161389
EAN:
5414390002059
Beschikbaarheid:
Op voorraad (2)

Informatie over het product:


CéDé eivoer agapornide en neophema
 

 

Een aanvullend voer voor agaporniden, neophema’s en andere kleine parkietensoorten.  Het verwerken van volledige eieren maakt CéDé uniek!

Ei-eiwit is voor vogels een goed opneembare en de best benutbare bron van dierlijk eiwit. CéDé® eivoer bevat hoogwaardige eiwitten, zowel dierlijke als plantaardige, alle noodzakelijke vitaminen, aminozuren, mineralen en sporenelementen voor een succesvolle kweek.  De toevoeging van essentiële aminozuren bevordert de rui.

Om het aandeel dierlijk eiwit in het dagrantsoen te verhogen kan CéDé® eivoer agapornide en neophema met CéDé® Protein Mix en/of CéDé® Insectenvoer worden aangevuld.

Hoe te gebruiken:

Rul maken met enkele druppels water, gekiemde zaden, groente, fruit ..................

Rustperiode:

2 à 3 maal per week ¼ deel van het dagrantsoen CéDé® eivoer verstrekken.

Kweekperiode:

dagelijks, indien mogelijk 2 à 3 maal daags, naar behoefte CéDé® eivoer geven. Vanaf het zelfstandig eten, dagelijks ¼ van het dagrantsoen CéDé®eivoer verstrekken.

Ruiperiode:

dagelijks ¼ van het dagrantsoen CéDé® eivoer verstrekken.

Ten minste houdbaar tot:

12 maanden na productiedatum zie datum (en lotnummer) op verpakking. Droog en koel bewaren.

Samenstelling:

Bakkerijproducten, ei en eiproducten, suikers, plantaardige eiwitextracten, zaden, weekdieren, fruit, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen:
16.2%   Ruw eiwit
7.4%   Ruw vet
3%   Ruw celstof
4.5%   Ruwe as
0.9%   Calcium
0.4%   Fosfor
0.5%   Natrium
0.01%   Magnesium

Nutritionele Toevoegingsmiddelen/kg:
19.500 I.E   Vitamine A
2.000 I.E.   Vitamine D3
50 mg   Vitamine E
2 mg   Vitamine K
12 mg   Vitamine B1
38 mg   Vitamine B2
55 mg   Vitamine B5 (Pantotheenzuur)
210 mg   Choline Chloride
100 mg   Vitamine PP (Niacine)
1.75 mg   Vitamine B6
0.1 mg   Vitamine B12
0.38 mg   Vitamine H (Biotine)
7 mg   Foliumzuur
4 mg   Vitamine C
80 mg   Mangaan(II)sulfaat (monohydraat) mangaan
58 mg   Zinksulfaat (monohydraat), zink
5 mg   Koper(II)sulfaat (pentahydraat), koper
1.2 mg   Calcium jodaat (anhydraat)-jodium
250 mg   Dl-Methionine
1300 mg   L-Lysine

Over Cédé:
Het basis-ingrediënt van het CéDé eivoer zijn kippeneieren.  In een kippenei zijn alle bouwstenen van het eiwit -  “de aminozuren” -  in de meest optimale verhouding aanwezig.  De jonge vogels in het nest/blok hebben dit dierlijke eiwit nodig om vlot te kunnen groeien.

CéDé onderscheidt zich door het verwerken van kippeneieren tot een voedzame ¨eikorrel¨.  Het hele bereidingsproces van een luchtig beslag, het bakken, drogen en verkruimelen tot een unieke “eikorrel”, wordt bij CéDé zelf uitgevoerd.  Hiertoe beschikt CéDé over een geautomatiseerd bakproces, dat garant staat voor een constante kwaliteit van de voedzame “eikorrel”.

Deze “eikorrel” is het basis-ingrediënt van alle CéDé eivoeders.  Dit maakt het CéDé eivoer tot een uniek product in de vogelliefhebberij.

Stappen in het proces:
1.  Nadat de kippeneieren van de schaal zijn ontdaan en tot een homogeen product zijn gemengd, wordt het kippenei in koeltanks opgeslagen voor verdere verwerking. Vanuit de koeltank wordt het vloeibare ei in de mengkuip gedoseerd.

2.  Computergestuurde mixers mengen volgens een vast procédé het kippenei met de overige natuurlijke ingrediënten tot een luchtig beslag.

3.  Het luchtige beslag wordt gelijkmatig op de ovenband gedoseerd.

4.  Het beslag wordt in de oven verhit tot een temperatuur van 210°C en vervolgens afgebakken op 180°C.  De temperatuur wordt continue door de computer bijgeregeld, zodat de  micro-biologische kwaliteit van de ei-cake aan de hoogste eisen voldoet.

5.  Vervolgens wordt de ei-cake gedroogd, zodat de kwaliteit behouden blijft.

6.  Tot slot wordt de ei-cake verkruimeld tot opneembare ei-korrels voor de vogels. Hiermee is het belangrijkste basis-ingrediënt klaar  om verder verwerkt te worden in alle CéDé® eivoeders.

De CéDé® eikorrel wordt, evenals de andere ingrediënten, zoals de zaden, vitaminen, mineralen etc. in silo’s opgeslagen.  Het doseren van deze ingrediënten vanuit de silo’s, het mengen en het verpakken van het CéDé® eivoer wordt door een hoge graad van automatisering gekenmerkt.

Hierdoor wordt een constante kwaliteit van de CéDé producten bereikt, zonder dat ook maar één mensenhand met het product in aanraking komt.  De CéDé® eivoeders worden uitsluitend in de originele verpakking van 1 kg en 5-pack (5 x 1 kg) verpakt.  De luchtdichte foliezak waarborgt de kwaliteit van de vitaminen tot één jaar na productiedatum.



CéDé
eivoer Agapornide en Neophema is verkrijgbaar in:                        1 kg │ 5 kg 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »