De Imme Vitamine K1-1%

13,92 Incl. btw€12,77 Excl. btw
Vitamine K1 komt in de natuur voor in groene bladgroenten. Door een tekort aan Vitamine K1 in het lichaam van de vogels kunnen gemakkelijk bloedstollingsstoornissen ontstaan, die de dood tot gevolg kunnen hebben. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Merk:
De Imme
Artikelnummer:
910 418

Informatie over het product:

De Imme Vitamine K1

Vitamine K1 komt in de natuur voor in groene bladgroenten. Een tekort kan ontstaan door diarree, of door het gebruik van medicijnen. (antibiotica)

Door een tekort aan Vitamine K1 in het lichaam van de vogels kunnen gemakkelijk bloedstollingsstoornissen ontstaan, die de dood tot gevolg kunnen hebben.Verder bestaat de mogelijkheid dat gisten en megabacterieën zich in de darmflora van de vogels kunnen nestelen, met alle gevolgen van dien.

Door Vitamine K1 toe te voegen aan het drinkwater kan dit voorkomen worden en zal dit uiteindelijk resulteren in een vaste ontlasting en een gezonde vitale vogel.

Ook is waargenomen dat, indien men met enige regelmaat, Vitamine K1 doseert aan het drinkwater van de vogels het verenplukken afneemt.

Adviesdosering:
1/2 - 1 maatschepje per liter drinkwater.

Werkzame stof:
Phytomenadion 

Koel en donker bewaren.

Over De Imme:
De Imme is een moderne imkerij met raszuivere Carnica bijen. Deze zachtaardige bij staat garant voor een snelle voorjaarsontwikkeling en een hoge honingopbrengst. Naast voorjaarshoning, zomerhoning, lindehoning , heidehoning, stuifmeelkorrels en propolis-producten produceert De Imme ook diverse voedingssupplementen.

Veel van deze voedingssupplementen worden door diverse vogelliefhebbers gebruikt bij de kweek van o.a. postduiven, kanaries, kromsnavels, vruchten- en insecteneters.

 

Vitamine K1 is verkrijgbaar in:          50g │ 100g │ 150g 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »