Equifirst Hoof Support (4 kg)

38,82 Incl. btw€35,61 Excl. btw
Special Care Hoof Support is een voedingssupplement ter ondersteuning van de hoefontwikkeling. Het product bevat onder andere biotine, methionine en spoorelementen zoals koper, zink en mangaan. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Merk:
Equifirst
Artikelnummer:
25534
EAN:
5400515002097

Informatie over het product:

Equifirst Hoof Support

For total hoof care - With Biotin, zinc, copper & manganese

Special Care Hoof Support is een voedingssupplement ter ondersteuning van de hoefontwikkeling. Het product bevat onder andere biotine, methionine en spoorelementen zoals koper, zink en mangaan. Deze componenten stimuleren een optimale groei en een goede elasticiteit van de hoef.

Gebruiksaanwijzing:
Te gebruiken in een hoeveelheid van 20 gram per 100 kg levend gewicht en per dag. Idealiter samen met het krachtvoer te geven.

Gewaarborgde gehaltes:

1.01
11.4
8.4
1.01
10.9
3.3
3
3.7
11
47
3.8
40
200000
0.6
1.1
0.3
0.1
0.1
25
100
62
425
75

 

Over Equifirst:
Uitgebreid assortiment:
Voor paardenvoeding worden er altijd zeer strenge eisen gesteld aan de kwaliteit en de correcte dosering van de nutriënten. EquiFirst heeft haar assortiment bestaande uit 36 producten nog beter afgestemd op de behoeften van elk paard.
Gepassioneerd team:
Jijzelf en het EquiFirst-team delen éénzelfde passie, die voor een groot deel ons leven bepaalt: de oneindige liefde voor paarden! De naam EquiFirst verklapt meteen ook onze ambitie; we willen het ‘eerste’ aanspreekpunt zijn voor alle vragen over de voeding van je paard.
Eigen R&D:
EquiFirst heeft een eigen R&D afdeling die nauw samenwerkt met universiteiten en gespecialiseerde paardenklinieken. Onze producten worden grondig en langdurig getest door professionals voordat ze in de markt gezet worden.
Kwaliteit:
Al meer dan 30 jaar zijn de mensen van EquiFirst actief in de paardensector. De basis voor ons succes wordt gevormd door het bieden van betrouwbare producten van hoge kwaliteit. Een gedegen kwaliteitssysteem in combinatie met gepassioneerd personeel garanderen deze hoge kwaliteitsstandaard, met respect voor FEI-normen en de code voor de paardenrennen. 

Inhoud Equifirst Hoof Support:                4 kg

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »