Competition

Bij aanschaf van een zak Hondenbrokken met een inhoud van 12 kg of meer krijgt u er nu een gratis kleurrijk speeltouw bij cadeau.
(Actie loopt t/m eind November)
Competition Puppy (10 kg)

Deze volledige voeding is licht verteerbaar en geextrudeerd. Uitermate geschikt als eerste voeding na het afspenen voor pups.

€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Diner Adult (10 kg)

Een volledige en gevarieerde warme maaltijd voor de normale hond. Meng de juiste hoeveelheid diner met de juiste hoeveelheid warm water en zo krijgt u een warme en voedzame maaltijd voor de hond.

€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Adult Krokant (10 kg)

Een volledige en gevarieerde voeding voor de normale hond. Krokant is een geextrudeerde voeding en daardoor bij uitstek geschikt voor het relatief korte spijsverteringssysteem van honden.

€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Lam & Rijst Adult (10 kg)

Bij de bereiding van dit voer wordt gebruik gemaakt van echt lamsmeel. Hierdoor is dit voer bijzonder geschikt voor honden met een huis- en/of vachtprobleem.

€19,95 Incl. btw
€16,49 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Senior Krokant Vlees (10 kg)

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor de hond vanaf ongeveer 6 jaar oud. Dit senior voer bevat minder hoogwaardige eiwitten en vetten, die de oudere hond minder nodig heeft.

€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Competition Plus Vlees Adult(20 kg)

Deze koudgeperste brok heeft als voordeel dat het uiteen valt in de maag. Het darmstelsel wordt hierdoor ontlast en hoeft minder hard te werken om de restanten te verteren en de voedingsstoffen op te nemen.

€38,95 Incl. btw
€32,19 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »