Orijen Adult Orginal Dog

Orijen Origineel, biologisch geschikt en voor alle levensfasen. Verse scharrelkippen en -kalkoenen, legbatterij vrije eieren en in het wild gevangen vis. Van teckels tot grote dansen, alle honden hebben een biologische behoefte aan een rijk en gevarieerd

€49,25 Incl. btw
€40,70 Excl. btw
Beschikbaar
Orijen Six Fish Dog

Orijen Six Fish Dog, bereid met ongeëvenaarde ingrediënten van wilde en duurzaam gevangen vis uit Canada’s koude North Pacific wateren, dagelijks vers en in zijn geheel geleverd, rijk aan voedingstoffen en smaak.

€59,95 Incl. btw
€49,55 Excl. btw
Beschikbaar
Orijen Dog Whole Prey Fit & Trim

Orijen Dog Whole Prey Fit & Trim. Boordevol voedende dierlijke eiwitten, ongeëvenaard rijk aan scharrelkip en kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren, vers geleverd in verzorgende WholePrey™ verhoudingen.

€55,95 Incl. btw
€46,24 Excl. btw
Beschikbaar
Orijen Regional Red Dog

Orijen Regional Red is rijk aan eiwitten van Angus rund, wild-zwijn, bizon, Romney lam en Yorkshire varken, lokaal gefokt en dagelijks vers geleverd in verzorgende WholePrey™ verhoudingen.

€69,95 Incl. btw
€57,81 Excl. btw
Beschikbaar
Orijen Senior Dog

Orijen Senior Dog, met natuurlijke dierlijke eiwitten van Scharrelkip en Kalkoen, in het wild gevangen Vis en Scharreleieren, dagelijks vers van regionale Boerderijen en Oceanen.

€50,50 Incl. btw
€41,74 Excl. btw
Beschikbaar
Orijen Tundra Dog

Orijen Tundra zit boordevol vers vlees van onder andere: Geit, Wild Zwijn, Hert, Ridderforel, Eend en Schaap. Allemaal vers en rauw verwerkt In WholePrey ™ -verhoudingen, zodat het voer gevuld is met de beste kwaliteit.

€71,95 Incl. btw
€59,46 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »