Insecten patee (Low Iron)

6,00 Incl. btw€4,96 Excl. btw
Insecten patee van 100% gedroogde insecten. Uitstekend voor insecteneters, wildvogels en om de proteine in uw eivoeder te verhogen. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Artikelnummer:
102

Informatie over het product:

Insecten patee met maar 44mg ijzer!! (laagste verkrijgbare van alle universeelvoer) per kilo. Wanneer een vogel teveel ijzer binnenkrijgt stapelt dit zich met name op in de lever, wat voor een vogel funest is. Dit wordt ook wel Hemochromatose (IJzerstapeling) genoemd.

Insecten patee van 100% gedroogde insecten. Met een speciale methode worden deze insecten direct buiten gevangen en gedroogd in gesloten verrijkt meel. Hierdoor blijven de insecten zacht, wat de voederopname verbeterd. Geheel gedroogde insecten eten de vogels liever niet. Door de insecten direct te verpakken blijft deze pathee rul, dit bevorderd de opname door de vogels. Uitstekend voor insecteneters, wildvogels en om de proteine in uw eivoeder te verhogen.

Het standaard eivoer heeft tot 18% proteine. Voor de kweek heeft een vogel minstens 21% proteine nodig. Door deze Insecten patee erbij te mengen verhoogt u de proteine in uw eivoer.

Kwekers van brilvogels kweekten deze vogel enkel op deze pathee. Ideaal voor vogelliefhebbers die de hele dag van huis zijn, en toch insecten moeten voeren aan hun vogels.

Een groot voordeel ten opzichte van levende insecten is dat deze uiteraard niet kunnen wegkruipen zodat er altijd voldoende is voor de vogel(s) om op te nemen.


Inhoud:  1 kg 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »