Kiemzaad (Grote) Parkiet (1 kg)

2,55 Incl. btw€2,11 Excl. btw
Deze mengeling kan zowel in gekiemde als in geweekte vorm gevoerd worden. Weken doen we door een kleine hoeveelheid zaden 24 uur in water te laten liggen. De zaden absorberen water, zetten uit en komen zacht. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Artikelnummer:
12053
EAN:
5,42503E+12

Informatie over het product:

Deze mengeling kan zowel in gekiemde als in geweekte vorm gevoerd worden. Weken doen we door een kleine hoeveelheid zaden 24 uur in water te laten liggen. De zaden absorberen water, zetten uit en komen zacht. Voor gebruik goed spoelen onder stromend water en eventueel kort afkoken. Voor het kiemen, doen we de stap van het weken ook maar laten de zaden na het spoelen ontkiemen in een daarvoor bestemd kiemkastje of in een zeef. Spoel regelmatig de zaden met stromend water. Indien u een zeef gebruikt, dient u de zaden af te dekken met een vochtig doekje. Plaats de zaden die gekiemd moeten worden op kamertemperatuur. Kan gevoerd worden aan alle parkietachtigen.

Ingrediënten:  Millet geel, cardy, tarwe, millet japans, kadjang idjoe, negerzaad, raapzaad, dari, kempzaad, milo, boekweit, sesamzaad, quinoazaad.


Verkrijgbaarheid:      1 en 4 kg

 
 
Mengeling Kiemzaad (Grote) Parkiet.
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »