Orlux Eivoer met rode kleurstof voor Kanaries, Inlandse & Tropische vogels

5,50 Incl. btw€4,55 Excl. btw
Orlux Eivoer droog rood is ideaal voor de kweek van rode kanaries en andere vogels met een rode bevedering. Dit eivoer heeft een grove structuur waarmee een betere opname wordt bereikt met minder verlies. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Merk:
Orlux
Artikelnummer:
424029
EAN:
5411204101113
Levertijd:
Product is besteld, levering 4-5 werkdagen

Informatie over het product:

Orlux eivoer Rood droog


Eivoer is onontbeerlijk tijdens de kweek, maar ook de rest van het jaar is het een bron van extra voedingsstoffen.

  • Bevat 75mg/kg canthaxanthine om een mooie rode kleur te geven aan de vogels.
  • Volledige opname door de lekkere smaak en een structuur aangepast aan de vogelsoort.
  • Met extra lysine en methionine, voor een optimale groei en vederopbouw.

Productinfo:

Pro-Feather:
Omega-3 vetzuren zijn essentieel voor een optimale conditie, immuniteit en vruchtbaarheid en een glanzend verenkleed.
 
Pro-Growth:
L-Carnitine ondersteunt de vetverbranding, waardoor meer energie beschikbaar komt, en bevordert de groei van de jongen.
 
Florastimul:
Een unieke combinatie prebiotica (FOS en MOS) ter ondersteuning van de goede darmflora.
 
Samenstelling:
Bakkerijproducten, ei en eiproducten (30%), plantaardige eiwitextracten, zaden, suikers, oliën en vetten, granen, mineralen, honing, FOS, MOS
 
Analytische bestanddelen:
Eiwit 16,00%, Vetgehalte 7,00%, Ruwe celstof 2,00%, Ruwe as 4,50%, Calcium 1,30%, Natrium 0,40%, Fosfor 0,30%, Lysine 0,97%, Methionine 0,29%, Threonine 0,55%, Tryptofaan 0,19%, Cystine 0,30%
 
Toevoegingsmiddelen/kg - Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A 31250 IE, Vitamine D3 1625 IE, Vitamine E 250 mg, Vitamine K3 3 mg, Vitamine B1 7,20 mg, Vitamine B2 16 mg, Calcium-D-pantothenaat 20 mg, Vitamine B6 6 mg, Vitamine B12 0,03 mg, Vitamine C 75 mg, Niacine 65 mg, Cholinechloride 1200 mg, Foliumzuur 1,20 mg, Biotine 0,20 mg, L-carnitine 75 mg, 3b103 (ijzer) 50 mg, 3b202 (jodium) 2 mg, E4 (koper) 10 mg, 3b502 (mangaan) 100 mg, 3b603 (zink) 97 mg, E8 (selenium) 0,20 mg
 
Sensoriële toevoegingsmiddelen:      E161g Canthaxanthine 75 mg/kg
 
Gebruiksaanwijzing:
Tijdens de kweekperiode en de rui dagelijks te verstrekken naar believen, daarbuiten driemaal per week. Dagelijks verversen.
 
Tips:
Het is aangeraden dit product lichtjes te bevochtigen met gekiemde zaden, enkele druppels water, geraspt fruit en/of groenten. Dagelijks verversen. Tijdens de kweekperiode te verstrekken naar lust, daarbuiten driemaal per week.
 

Over Orlux:
Versele-Laga is al meer dan 50 jaar actief in de wereld van de vogelvoeding. Reeds meer dan 20 jaar maakt Orlux deel uit van Versele-Laga. Op de markt van ei- en zachtvoeders, verzorgings- en gezondheidsproducten is Orlux toonaangevend. De verschillende specialiteiten voor vruchten- en insectenetende vogels, maar ook de evenwichtig en wetenschappelijk uitgebalanceerde eivoeders maken Orlux tot een begrip bij vogelliefhebbers over de hele wereld.

Voor het houden en kweken van zaadetende vogels volstaat het niet ze alleen met zaad te voederen. Om de vogels in een optimale conditie te houden en er bovendien goede kweekresultaten mee te behalen, is een aanvulling op het dagelijkse rantsoen met eivoer absoluut noodzakelijk.

In samenwerking met belangrijke vogelhandelaars en kwekers uit heel Europa, werden de verschillende zachtvoeders afgestemd op alle soorten vruchten- en insectenetende vogels. Dankzij deze voeders, die speciaal aangepast zijn aan de behoeftes van deze vogels, is het mogelijk om werkelijk alle vruchten- en insectenetende vogels te houden en te kweken. Een goede voeding maakt de vogels immers minder gevoelig voor allerlei ziektes.

Orlux heeft daarnaast nog een volledig assortiment mineralen supplementen: de Orlux Mineral Line is speciaal ontwikkeld voor alle vogelsoorten.

Voeding is in de vogelliefhebberij dan ook van cruciaal belang. Het succesvol houden en kweken van vogels staat of valt ermee. Alle producten uit het Orlux-gamma zijn het resultaat van een langdurige en intense samenwerking tussen wetenschap en praktijk. Orlux garandeert u dan ook een prima kwaliteit en draagt op die manier bij aan het plezier van uw vogelliefhebberij.

In deze brochure wordt uitgebreid aandacht besteed aan de wetenschappelijke én de praktische kant van de zaak; hebt u ondanks deze uitgebreide informatie toch nog vragen, dan staat het Orluxteam van wetenschappers graag klaar om u op weg te helpen bij de oplossing van uw probleem.

Wij wensen u veel leesgenot toe!

Download hier de brochure.

 

Orlux Eivoer Rood droog is verkrijgbaar in:                  1 kg

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »