Ostrea Duivengrit

11,35 Incl. btw€10,41 Excl. btw
Naast het gewone voer is de toediening van duivengrit een must voor de duif. Van der Endt-Louwerse heeft in het assortiment diverse perfect uitgebalanceerde gritmengelingen die hierin kunnen voorzien. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Merk:
Ostrea
Artikelnummer:
OS3170122
EAN:
8710937000074

Informatie over het product:

Naast het gewone voer is de toediening van duivengrit een must voor de duif. Van der Endt-Louwerse heeft in het assortiment diverse perfect uitgebalanceerde gritmengelingen die hierin kunnen voorzien. De diverse componenten in de duivengrit zijn essentieel voor een optimale vertering en het verhogen van de effectiviteit van de opname van voedingsstoffen uit het voer door de maalwerking.
Daarnaast voorziet duivengrit de duif van de nodige bouwstoffen zoals  mineralen en sporenelementen, goed voor de ontwikkeling van spieren en beendergestel, kortom dat wat een duif voor topprestaties en goede groei nodig heeft! Door het bijvoederen met onze gritmengelingen krijgt de duif de mogelijkheid de benodigde mineralen en bouwstoffen in het hok te vinden in plaats van elders en voldoende te kunnen opnemen.

Gritmengelingen:

Duivengrit 1: 
Een mengeling van zeeschelpengrit, oestergrit, roodsteen ,maagkiezel en houtskool. De gezuiverde houtskool bevordert een goede spijsvertering  en absorbeert eventueel in de darmen aanwezige giftige stoffen. De duif kan het naar keuze opnemen.   

Duivengrit 3:
Een mengeling van zeeschelpengrit, oestergrit, roodsteen ,maagkiezel en anijs. In deze mengeling is anijs toegevoegd voor een aantrekkelijke geur.       


Duivengrit 5:
Een mengeling van zeeschelpengrit, oestergrit, roodsteen ,maagkiezel en anijs. Deze mengeling bevat meer roodsteen. Roodsteen is rijk aan mineralen en sporenelementen. Rondom de legperiode is het goed extra roodsteen te geven.

Al onze mengelingen worden gemaakt in een afzeving  2 - 5,5 mm. Ook onze duivengrit wordt onder strikte voorwaarden geproduceerd, verhit, gezuiverd en gezeefd, kortom een kwaliteitsproduct.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »