Aves Phelsumavoer (450g)

11,95 Incl. btw€9,88 Excl. btw
Aves Phelsumavoer is speciaal samengesteld voer voor phelsuma’s, gekko’s, anolissen en vele andere soorten hagedissen. Geef phelsuma’s of daggekko’s Aves Phelsumavoer als basisvoeding. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Merk:
Aves
Artikelnummer:
18731
EAN:
8711231187317

Informatie over het product:

Aves Phelsumavoer

Phelsumavoer is speciaal samengesteld voer voor phelsuma’s, gekko’s, anolissen en vele andere soorten hagedissen. Geef phelsuma’s of daggekko’s Phelsumavoer als basisvoeding. Deze voeding is een compleet voer en voorziet in de totale voedingsbehoefte, inclusief vitamine A, D3 en calcium. Phelsuma’s kunnen extra zoet, zacht fruit en insecten zoals krekels en buffalowormen gevoerd worden.
Bestrooi deze voederinsecten met Insectenstrooipoeder of meelwormenvoer voor het beste resultaat. Dit product bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen waardoor er géén extra vitaminen en mineralen aan toegevoegd hoeven te worden.

Gebruiksaanwijzing:
Voeg 3 delen water toe aan 1 deel poeder. Gelijkmatig met een vork al kloppend oplossen. Elke dag een nieuwe portie geven. Bij hoge temperaturen 2 maal daags verstrekken. Biedt het voer aan in een dop van een fles en plaats het niet in de buurt van een warmtebron. Gebruikte doppen reinigen in heet water met een reinigingsmiddel en spoelen met schoon water.

Er moet altijd vers drinkwater aanwezig zijn.

Koel en donker bewaren

Over Aves:
Avesproduct, gevestigd in Raalte, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van vogelvoeders. Door fundamentele kennis en onderzoek heeft Avesproduct zich met zijn kwaliteitsproducten een uitstekende naam verworven zowel in Nederland als in het buitenland. Door jarenlange en intensieve contacten met vogelkwekers, dierentuinen en wetenschappelijke instellingen kan Avesproduct een veelzijdige, praktische en objectieve voorlichting geven. Door een goede service en vaktechnische begeleiding worden Avesproducten met veel succes gebruikt, sinds 1976.

Over vogelvoeding worden altijd veel vragen gesteld. Een begrip als de energiewaarde, de gewenste voedingswaarde van vogelvoeders, het verschil tussen plantaardig en dierlijk eiwitten, de functie van vitamine E, het gebruik maken van vitaminen en mineralen supplementen zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

 

Aves Phelsumavoer is verkrijgbaar in:      450g

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »