BelgaVet Redbeet (400g)

11,90 Incl. btw€10,92 Excl. btw Vanwege de geringe vraag geen voorraadartikel, product is uiteraard wel te bestellen. Verlengde levertijd zal 1-2 werkdagen zijn.
Redbeet BVP is op basis van zuiver rode biet poeder. Bevordert op natuurlijke wijze de duurprestatie. Ondersteunt de natuurlijke weerstand tegen ziekte, conditie en uithouding. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging postcode 1271 t/m 1277 en postcode 1261 + 1262

Specificaties

Merk:
BelgaVet
Artikelnummer:
Bel965
Beschikbaarheid:
Vanwege de geringe vraag geen voorraadartikel, product is uiteraard wel te bestellen. Verlengde levertijd zal 1-2 werkdagen zijn.
Levertijd:
Product is besteld, levering 3-4 werkdagen

Informatie over het product:

Redbeet BVP

Voor uithoudingsvermogen en prestaties.

Gebaseerd op pure rode biet. Bevordert de beste conditie op een natuurlijke manier - ondersteunt natuurlijke weerstand tegen ziekte - verhoogt zuurstofopname. Oxygenatie van het bloed, waardoor het uithoudingsvermogen en de fysieke prestaties verbeteren

Samenstelling: 100% natuurlijk product van rode biet

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 10,65% ruwe celstof 19,07%, ruw vet 0,22%, ruw as 3,5%

Gebruik:
5 gram per 1 kg granen. (Sluit de deksel na gebruik goed af)

Raceseizoen: 3 dagen per week.
Jonge duiven: vanaf het spenen 1 dag per week.

Over Belgavet Seiffert:  

Als BELGAVET SEIFFERT zijn wij producenten van natuurlijke producten en aanvullend diervoeder voor dieren. Allemaal zonder bijwerkingen of verboden stoffen, dopingvrij.

BELGA-VET SEIFFERT is sinds 1987 de pionier in het produceren van 100 % natuurproducten voor duiven. Ieder jaar kennen liefhebbers dezelfde fenomenen : jeugd, stress, wedstrijden, hitte en extreme weersomstandigheden zorgen ervoor dat heel wat hokken grote problemen en grote verliezen van hun jonge duiven kennen.
Belgavet biedt de meest complete aanvullende voedingsproducten voor zowel rui- als kweek- als vluchtperiode van uw duiven. 

Vandaag: Nemen onze exportactiviteiten gestaag toe en bedragen momenteel 70% van onze jaarlijkse omzet. Onze hoofd productielijn is voor duivenproducten, maar we produceren ook producten voor andere dieren, zoals vogels, katten, honden en paarden. Zelfs voor kamelen en valken. We exporteren momenteel naar 39 verschillende landen over de hele wereld. Onze detailhandelaars zijn dierenwinkels, graanwinkels, dierenartsenpraktijken en apotheken.

Onze missie: Is om te blijven zoeken naar de hoogste kwaliteit van grondstoffen over de hele wereld, om zo aan de top van het klassement te kunnen blijven met de best mogelijke producten die de markt te bieden heeft. Ondertussen wordt onderzoek voort gezet om nieuwe uitstekende producten te creëren. Hulp en service worden ook geboden om het maximale voordeel uit het gebruik van onze producten te halen.

 

Inhoud Belgavet Redbeet:            400g

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »