Klantenservice
1.1 Algemene gegevens webshop

Identiteit eigenaar webshop

C.J. van der Wal

't Schaar 49, 1261 MZ,  Blaricum (dit is geen bezoekadres)

In geval van afhalen zal via de mail een afspraak gemaakt worden.

Telefoonnummer:  06-57302880 (bereikbaar van ma t/m vr van 09.00 tot 18.00 uur)

E-mailadres: [email protected]

KvK-nummer: 75253240

BTW-identificatienummer: NL001530610B38

 

Correspondentieadres:

Binnendelta 1T

1261 WZ  Blaricum

 

1.2 Kan ik bij Onlinedierenwereld veilig online shoppen/betalen en zijn mijn gegevens veilig?

Onze webwinkel is beveiligd volgens de 256 bit SSL standaard. Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoekers. Deze SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de https:// in de URL. Op pagina's waar gegevens beschermd moeten worden, zoals in de checkout, zullen klanten naar https://domeinnaam.webshopapp.com worden geleid. Dit is een beveiligde omgeving.

Onze webwinkel werkt tevens via een beveiligd data-opslagpunt, die gebruik maakt van een beveiligde verbinding met een 256bits SSL certificaat. Alle data-uitwisseling tussen onze webwinkel en de database is versleuteld. Persoonsgegevens, betaalgegevens en alle andere privégegevens van klanten worden versleuteld verzonden of opgeslagen.

 

1.3 Ompakken wanneer gewicht te hoog is.

Soms gebeurd het wel eens dat bij verzending van meedere zakken vogelzaad het gewicht van de verpakking net boven de 30 kilo grens komt. De oorzaak kan zijn zwaardere verpakking, iets meer inhoud in het bestelde product etc. etc.  Wij zullen daarom de verpakkingen zo aanpassen/ompakken zodat er geen extra pakket en de daarbij extra verzendkosten nodig is om het/de pakket(ten) te verzenden.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »