Slaats Afrikaanse Prachtvinken (Thei Brentjes)

24,55 Incl. btw€22,52 Excl. btw Dit product is geen voorraadartikel en wordt apart besteld. De levertijd zal daardoor 1-2 werkdagen zijn.
Slaats Afrikaanse Prachtvinken is een volledig zadenmenu voor prachtvinken. Ontwikkeld door de wereldberoemde, succesvolle kweker Thei Brentjes. Lees meer
  • Aangepaste verzendtarieven
  • Meer dan 1.000 producten
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen met SSL verbinding
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Gratis bezorging in Huizen, Blaricum, Bijvanck, Eemnes en Laren

Specificaties

Merk:
Slaats
Artikelnummer:
SL05498
Beschikbaarheid:
Dit product is geen voorraadartikel en wordt apart besteld. De levertijd zal daardoor 1-2 werkdagen zijn.

Informatie over het product:

Slaats Afrikaanse Prachtvinken (Thei Brentjes)

  • Mengeling op basis van kwaliteitszaden voor Afrikaanse Vinken
  • Dé eigen mengeling van de bekende kweker Thei Brentjes.
Slaats Afrikaanse Prachtvinken is een volledig zadenmenu voor vinken. Ontwikkeld door de wereldberoemde, succesvolle kweker Thei Brentjes. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

Product samenstelling:
Senegal geel, senegal rood, witzaad, millet japans, graszaad, Chiazaad zwart.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 13,8%, Ruw vet 8,6%, Ruwe celstof 8,7%, Ruwe as 3,6%, Vocht 11,2%.

Gebruiksaanwijzing:
Geef uw vogel dagelijks een verse portie. Verstrek hiernaast voor een gezonde conditie en een vlotte rui Slaats Eivoer en/of Slaats Eivoer Plus.
Koel en droog bewaren.
Ververs elke dag zowel voer als drinkwater.

Over Slaats:
Dit bedrijf is gespecialiseerd in het samenstellen van vogelzaden en besteed dan ook veel aandacht aan een goede reiniging voor de samenstellingen. Daarnaast zijn ze tevens grossier voor dierenspeciaalzaken. Zodoende kunnen ze een breed assortiment leveren.

Het is onze missie om in Nederland een specialist met deze activiteiten te zijn en te blijven. Wij leveren nu een ruim assortiment specialistische dierenvoeders aan de professionele markt van vooral sier-, sport- en hobbyvogels en andere dieren tegen concurrerende prijzen en willen dat ook zeker blijven doen.

Als specialistisch producent van vogelvoeders en groothandel in dierenvoeders, willen we ons assortiment voeders en producten voortdurend vernieuwen en uitbreiden. Hierdoor willen we optimaal aan de steeds veranderende vraag van onze afnemers van vogel- en dierenvoeders en aanvullende producten blijven voldoen. 

Ook zijn ze reeds geruime tijd GMP+ gecertificeerd. Deze certificering borgt de kwaliteit en veiligheid van de producten die door dit berdijf worden geproduceerd. Bovendien gebruiken wij bij de productie alleen visueel aantrekkelijke, eerlijke en gezonde ingrediënten. Een constante topkwaliteit wordt bereikt met behulp van moderne productietechnologie en zeer effectieve schoningsunits. 
GMP+ is een regeling om de basiskwaliteit van producten en diensten in het dierenvoeders bedrijfsleven te borgen.

Slaats Afrikaanse Prachtvinken is verkrijgbaar in:                      20kg

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »