Koenings Groenlingen A super (20 kg)

Groenlingen A super. Een compleet nieuwe mengeling die vooral is samengesteld door de bekende groenlingen kweker Toon(tje) Dekkers.

€33,50 Incl. btw
€27,69 Excl. btw
Beschikbaar
Koenings Wildzang nr. 6 (20 kg)

Een eenvoudige maar toch meer uitgebreide mengeling dan de meeste fabrieksmengelingen voor wildzang (Europese zaadeters). Daardoor ook een goedkopere mengeling dan bv. de specialistische mengelingen.

€38,50 Incl. btw
€31,82 Excl. btw
Niet beschikbaar
Koenings Sijs-super (15 kg)

Een complete sijzenmengeling voor binnen gehuisveste vogels in broedkooien. De mengeling bevat minder oliehoudende zaden waardoor de vogels niet zo snel vervetten. Aan deze mengeling zijn o.a. extra graszaden toegevoegd.

€35,95 Incl. btw
€29,71 Excl. btw
Beschikbaar
Koenings Putters-Sijzen nr. 2 (20 kg)

Een van oorsprong buitenlandse (nu aangepaste) mengeling. Word vooral aan alleen putters gevoerd.

€47,95 Incl. btw
€39,63 Excl. btw
Beschikbaar
Koenings Goudvinkenvoer Dircks (20 kg)

Koenings Goudvinkenvoer Dircks is samengesteld door de zeer succesvolle kweker van goudvinken en bekende Jos Dircks. Ieder jaar opnieuw weet hij weer een groot aantal vogels te kweken van uitzonderlijke kwa...

€48,95 Incl. btw
€40,45 Excl. btw
Beschikbaar
Koenings Kapoetsensijzen (20 kg)

Kapoetsensijzen vragen om een specifieke zadenmengeling met meer negerzaad.Onze samenstelling bestaat uit: negerzaad, wilde zaden, graszaad, cichoreizaad, teunisbloem, wit slazaad, kropaar, perilla wit, hennep, lijnzaad en witzaad.

€46,85 Incl. btw
€38,72 Excl. btw
Beschikbaar
Koenings Groenlingen (20 kg)

Deze mengeling voor Groenlingen is ontstaan uit de ervaring van een aantal kwekers en wordt inmiddels door veel liefhebbers met succes aan de vogels gevoerd. In de zomer mag deze mengeling worden gemengd met een goede kanariemengeling om het vetgehal...

€27,95 Incl. btw
€23,10 Excl. btw
Beschikbaar
Koenings Kardinalenvoer (20 kg)

Kardinalen. Nu een sterk verbeterde samenstelling en daardoor een veel betere opname door de vogels.

€37,50 Incl. btw
€30,99 Excl. btw
Niet beschikbaar
Koenings Gorzen - Baardmannen (15 kg)

De gorzenmengeling is samengesteld uit meerdere grassoorten, witzaad, gepelde haver, slazaad zwart, perilla wit, cichorei, sesamzaad, kaardebol, weegbreezaad, wit millet, negerzaad, hennep en Japanse millet.

€37,95 Incl. btw
€31,36 Excl. btw
Niet beschikbaar
Koenings Vinken - Kepen (20 kg)

Speciale mengeling voor vinken en kepen. Als basis gebruiken wij een goede kanariemengeling aangevuld met diverse andere zaden.

€42,50 Incl. btw
€35,12 Excl. btw
Niet beschikbaar
Koenings Kruisbekken (20 kg)

Kruisbekken, hier is de basis de goudvinkenmengeling waaraan toegevoegd:extra boekweit, gestreepte zonnepitten, saffloorpitten, witte zonnepitten, gepelde haver en diverse boomzaden waaronder aleppo.

€69,95 Incl. btw
€57,81 Excl. btw
Beschikbaar
Koenings Putters-Sijzen nr. 3 (20 kg)

Putters-sijzen mengeling nr. 3 is vooral geschikt voor de gemengde volière met Europese fijnsnavelige vogels zoals putters, sijzen, barmsijzen enz. Het is een mix van de Putters-Sijzen mengeling nr.1 en nr. 2. Dus ook met alle zaden die daarin voorko...

€47,95 Incl. btw
€39,63 Excl. btw
Beschikbaar
Koenings Putters-Sijzevoer nr. 1 (20 kg)

Een van de eerste mengelingen waar Koenings een aantal jaren geleden mee gestart is en nog steeds bij veel kwekers uitstekend voldoet.

€40,95 Incl. btw
€33,84 Excl. btw
Beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »