Aves

Door jarenlange en intensieve contacten met vogelkwekers, dierentuinen en wetenschappelijke instellingen kan Avesproduct een veelzijdige, praktische en objectieve voorlichting geven. Door een goede service en vaktechnische begeleiding worden Avesproducten met veel succes gebruikt, sinds 1976.

Aves Opfok

Premix voor het maken van een compleet vers ei-opfokvoer voor zaadetende vogels, zoals kanaries, Europese Cultuurvogels, prachtvinken, grasparkieten, agaporniden, grote parkieten en alle andere papegaaiachtigen, behalve lori's.

€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Probiotics

Aves Probiotics bevat 9 soorten levende micro-organismen van belang voor het lichamelijk welzijn, afweersysteem en de gezondheid. Belangrijk voor de algehele conditie en welzijn, het immuunsysteem en de algemene gezondheid van de vogel.

€15,50 Incl. btw
€12,81 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Maximix (600g)

Volledig voedingssuplement voor vogels, reptielen en amphibieën. Bevat 50 voedingsstoffen. Ultrafijn poeder met een neutrale smaak en geur.

€15,50 Incl. btw
€12,81 Excl. btw
Beschikbaar
Beschuitmeel (5 kg)

Beschuitmeel is gemaakt van gebroken, gemalen beschuit. Het neemt veel vocht op en maakt het voer minder plakkend. Beschuitmeel heeft een constante en bekende voedingswaarde en valt onder de Keuringsdienst voor Waren.

€12,95 Incl. btw
€10,70 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Kracht

Aves-kracht vult tekorten in het zaadmengsel aan. Onderzoek heeft uitgewezen dat zaadmengsels voor alle soorten zaadetende vogels te weinig lysine, arginine, choline, riboflavine, calcium, fosfor en jodium bevatten.

€5,95 Incl. btw
€4,92 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Stressmix (150 gr)

Compleet wateroplosbaar vitaminen en spoorelementen preparaat voor vogels onder stress. Met extra vitamine C. Vogels onder stress hebben een extra toevoeging van vitaminen en spoorelementen nodig.

€9,95 Incl. btw
€8,22 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Meelwormenvoer

Het voeren van geconcentreerde produkten, schuilt het gevaar dat de meelwormen dermate hoge concentraties voedingsstoffen opnemen dat ze hierdoor sterven of dat ze een gevaar voor vogels of reptielen kunnen worden.

€14,50 Incl. btw
€11,98 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Insectenstrooipoeder (500g)

Aves Insectenstrooipoeder is een compleet voedersupplement met belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen voor sprinkhanen, krekels, dola’s, vliegenmaden en wasmotrupsen.

€10,99 Incl. btw
€9,08 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Universeel B (5 kg)

Aves Universel B is een premix voor het maken van een compleet voeder voor grote insektenetende vogels. Dit product bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen.

€97,50 Incl. btw
€80,58 Excl. btw
Beschikbaar
Aves Universeel A

Aves Universeel A is een aanvullend diervoeder waarmee een compleet voer voor kleine insectenetende vogels gemaakt kan worden.

€8,25 Incl. btw
€6,82 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »