Avian

Avian werd opgericht voor de ontwikkeling en van wetenschappelijke voedingssupplementen waarvan is bewezen dat ze de gezondheid bevorderen. Zij hebben zich de afgelopen jaren vooral weten te onderscheiden in Nectars voor nectaretende vogels. Maar ook onze vitaminen, mineralen, aminozuren mengingen worden veel gebruikt ter ondersteuning van de gezondheid van onze vogels en zeker niet te vergeten het eivoer.

Avian Tarwekiemolie

Tarwekiemolie wordt gewonnen uit kiemende tarwekorrels, die 13% olie bevatten. De olie bevat veel bestanddelen die ook in het menselijk lichaam voorkomen en is daardoor een uitstekend voedingssupplement, goed voor de bloedsomloop en zenuwstelsel.

€7,25 Incl. btw
€5,99 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Stuifmeel gemalen

Een zuiver natuurprodukt, verzameld door de bijen, dat voor mens en dier veel waardevolle bestanddelen bevat, die de groei van het gehele organisme stimuleren.

€14,50 Incl. btw
€13,30 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Vitamine A

Vitamine A is belangrijk voor recessieve vogels, witte kanaries, blauwe goulds hebben een toevoeging van deze vitamine nodig. Een tekort kan aantasting van de huid (epitheel), keelholte, slok-darm en ademhalingswegen veroorzaken.

€12,90 Incl. btw
€11,83 Excl. btw
Beschikbaar
Avian AviChol

Avian Avichol. Methionine en Choline zijn essentiële zwavelhoudende aminozuren die de lever en nieren beschermen, vervetting van de lever tegengaan en zorgen dat de vetten naar de cellen getransporteerd worden voor het functioneren van het zenuwstelsel.

€9,75 Incl. btw
€8,06 Excl. btw
Beschikbaar
Avian CalciFerol

Avian CalciFerol is pH-neutraal en heeft unieke gepatenteerde stabiele eigenschappen van vitamine D3 . Het mengsel van calciumzouten en calciumgluconaat heeft een hoge biologische beschikbaarheid.

€17,95 Incl. btw
€14,83 Excl. btw
Beschikbaar
Avian AviTotaal multivitamine

AviTotaal is een belangrijke combinatie van vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen welke in belangrijke mate de gezondheid van uw vogels bepalen. Het stimuleert de groei en gezondheid van uw vogels en uw jonge kweek.

€11,95 Incl. btw
€9,88 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Breedermix

Door de grote vraag naar een product om onze kweekvogels in een optimale conditie te brengen en de kweekresultaten te verbeteren heeft Avian Bird Food Products de Breedermix ontwikkeld.

€10,75 Incl. btw
€8,88 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Vitamine E

Vitamine E is een belangrijke voedingsstof die een regulerende werking heeft op allerlei lichaamsprocessen die bij het ouder worden de neiging hebben te verslechteren. Gunstige uitwerkingen vanwege functie als vetoplosbare antioxidant.

€13,25 Incl. btw
€12,16 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Red Intensive

Red Intensive bevat Canthaxantine; wordt gebruikt als rode kleurstof voor roodfactor vogels zoals kleurkanaries, kneutjes, putters, kardinalen, flamingo's, goudvinken etc. Kleurt door op staart en vleugels.

€15,95 Incl. btw
€13,18 Excl. btw
Beschikbaar
Avian BT-Biergist (500g)

€12,75 Incl. btw
€10,54 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Tagetes

Avian Tagetes wordt gebruikt voor de intensivering van gekleurde vogels. Om een optimaal kleureffect te verkrijgen verstrekt u gedurende het gehele jaar een kleine hoeveelheid Tagetes door het voer.

€17,50 Incl. btw
€14,46 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Meelworm voeding

Avian Meelworm voedingssubstraat is een voeding voor voedseldieren zoals meelwormen, morio’s, krekels en buffalo's. Het geeft voederdieren een extra ‘boost’; het verhoogt de voedingswaarde van uw voederdieren voordat zij aan vogels gegeven worden.

€12,50 Incl. btw
€10,33 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Knoflook met Vitamine B-complex

Avian Knoflook met Vitamine B-complex is een sterk geconcentreerd knoflookpreparaat dat bloedzuiverend werkt, coccidiose remt en gunstig werkt voor de bloeddruk.

€10,95 Incl. btw
€9,05 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Knoflook met Vitamine B-complex

Avian Knoflook met Vitamine B-complex is een sterk geconcentreerd knoflookpreparaat dat bloedzuiverend werkt, coccidiose remt en gunstig werkt voor de bloeddruk.

€10,95 Incl. btw
€9,05 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »