Slaats

Slaats Dierenvoeders is gespecialiseerd in het samenstellen van vogelzaden en besteed dan ook veel aandacht aan een goede reiniging voor de samenstelling. Daarnaast is Slaats Dierenvoeders grossier voor dierenspeciaalzaken. Zodoende kunnen we een breed assortiment leveren. Slaats Dierenvoeders stelt hoge eisen aan kwaliteit en heeft net als u de doelstelling om door o.a. de juiste voeding en hoogwaardige supplementen uw dieren gezond te houden.

Slaats Agapornis Champ Rudi Bleyen (20 kg)

De kwaliteit van Agapornis Champ Rudi Bleyen ligt zeer hoog. Mijn vogels krijgen deze mengeling dan ook het gehele jaar door aangeboden aangevuld met gepunte haver. Dit naargelang het kweek- of rustseizoen.

€24,95 Incl. btw
€20,62 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Agapornis Pro-8BXF (Yne Peter Terpstra)

Slaats Agaponis Pro-8BXF is een volledig zadenmenu voor agaporniden. Ontwikkeld door de wereldberoemde, succesvolle kweker Yne Peter Terpstra.

€24,95 Incl. btw
€22,89 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Parkietenzaad GP

Slaats Parkietenzaad GP is een volledig zadenmenu voor agaporniden. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€6,95 Incl. btw
€5,74 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Forpus (20 kg)

Slaats Forpus is een volledig zadenmenu voor Forpussen. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€22,47 Incl. btw
€20,61 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats 1228 - Grote Parkiet Euro-Top (20 kg)

Kwaliteitsvoeders voor vogels bevatten zaden en granen uit de natuurlijke leefomgeving van de vogel. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. De acceptatie van Teurlings vogelzaden is hoog.

€25,95 Incl. btw
€21,45 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Neophemazaad

Slaats Neophemazaad is een volledige voeding voor de kleinere soorten (Neophema's) onder de grote parkieten. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwalitatieve zaden.

€23,95 Incl. btw
€21,97 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Agaporniden HANMAR (20 kg)

Wordt samengesteld/aanbevolen door diverse kwekers en geeft uitstekende kweekresultaten.

€21,90 Incl. btw
€20,09 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Valkparkietenzaad

Slaats Valkparkietenzaad is een volledige voeding voor Valkparkieten. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwalitatieve zaden.

€1,75 Incl. btw
€1,45 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »