Witte Molen

Sinds 2013 is Witte Molen een onderdeel van de Laroy Group. Dit van oorsprong Belgische internationaal familiebedrijf produceert en verdeelt (huis)dierbenodigdheden voor een breed scala aan dieren. In de schoot van de Laroy Group, kan de gespecialiseerde voedingsproducent Witte Molen haar klanten nu ook een breed gamma aan voeding en accessoires voor honden, katten, kleine zoogdieren, vogels, duiven, vissen en reptielen aanbieden.

Witte Molen Papegaai Premium Plus (15 kg)

Premium mengeling voor Papegaaien, Ara's, Amazones en Kakatoe's. Een premium mengeling voor papegaaien met een grote variatie aan granen, zaden en groentes.

€35,95 Incl. btw
€29,71 Excl. btw
Beschikbaar
Witte Molen Puur Papegaai (2 kg)

Puur Papegaai van Witte Molen is een zadenmix voor papegaaien. Deze mix bevat bijzondere en gevarieerde ingrediënten, zoals mango, pijnboompitten, chilipeper en paranoten.

€12,95 Incl. btw
€10,70 Excl. btw
Beschikbaar
Witte Molen Papegaaienvoer zonder noten (15 kg)

Witte Molen Papegaaienvoer zonder noten. Het voer bestaat uit gemengde zaden met zonnebloempitten en heeft een hoog energieniveau. Door de grote variatie is dit voer zeer smakelijk.

€30,95 Incl. btw
€25,58 Excl. btw
Beschikbaar
Witte Molen Country Papegaai ( 2 kg)

Country zadenmengeling voor Papegaaien brengt je terug naar eenvoudiger tijden. Goed en evenwichtig voer met toegevoegde vitamines en mineralen.

€8,90 Incl. btw
€7,36 Excl. btw
Beschikbaar
Witte Molen Expert basis Papegaai (15 kg)

Premium mengeling voor Papegaaien, Ara's, Amazones en Kakatoe's. Een premium mengeling voor papegaaien met een grote variatie aan granen, zaden en groentes.

€27,58 Incl. btw
€22,79 Excl. btw
Beschikbaar
Witte Molen Country Papegaaienvoer (2,5 kg)

Volledig diervoeder voor papegaaien, ara’s, amazonen en kaketoes. Een keur aan verschillende zaden, pitten en noten, heeft een lekkere smaak en een goede bron van essentiële voedingsvezels, vitamines en mineralen. Optimale werking van maag en darmen ...

€6,65 Incl. btw
€5,50 Excl. btw
Beschikbaar
Witte Molen Expert basis Papegaaienvoer (15 kg)

De Papegaai Basis van Witte Molen is een gemixt voer voor papegaaien. Dit volledige voer bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en biedt de vogel veel variatie.

€28,05 Incl. btw
€23,18 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »