Slaats

Slaats Dierenvoeders is gespecialiseerd in het samenstellen van vogelzaden en besteed dan ook veel aandacht aan een goede reiniging voor de samenstelling. Daarnaast is Slaats Dierenvoeders grossier voor dierenspeciaalzaken. Zodoende kunnen we een breed assortiment leveren. Slaats Dierenvoeders stelt hoge eisen aan kwaliteit en heeft net als u de doelstelling om door o.a. de juiste voeding en hoogwaardige supplementen uw dieren gezond te houden.

Slaats Parkietenzaad

Slaats Parkietenzaad is een natuurlijk en gezond voedingsproduct. Het wordt aanbevolen om naast het voer altijd genoeg vers drinkwater te geven. Dit product is samengesteld uit een tal van gezonde en natuurlijke zaden.

€6,50 Incl. btw
€5,96 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Cor Booster mengeling BO21 (20 kg)

Slaats Mengeling ontwikkeld door de wereldberoemde bekende keurmeester Cor Booster. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€25,15 Incl. btw
€23,07 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Jo Mannes mengeling (20 kg)

Slaats Mengeling ontwikkeld door de wereldberoemde bekende Duitse kampioenkweker Jo Mannes Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€25,50 Incl. btw
€23,39 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats JJJC Budgie Mix (Jac Cuyten) (20 kg)

Slaats JJJC Budgie Mix is een volledig zadenmenu voor Engelse Grasparkieten. Ontwikkeld door de wereldberoemde, succesvolle kweker en keurmeester Jac Cuyten. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zaden van extra kwaliteit.

€28,95 Incl. btw
€26,56 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Parkietenzaad ES de Koning (20 kg)

Parkietenzaad “DE KONING” is een volledige voeding voor parkieten. samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwalitatieve zaden.

€24,95 Incl. btw
€20,62 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Parkietenzaad Grof

Slaats Parkietenzaad Grof is een volledige voeding voor Parkieten. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwalitatieve zaden.

€20,95 Incl. btw
€19,22 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Volierezaad

Slaats Dierenvoeders is naast een specialistische producent van vogelvoer ook een groothandel in dierenvoeders en aanvullende producten. Met deze gezamenlijke activiteiten leveren we een uitermate interessant assortiment voor sier-, sport- en hobbydi...

€24,95 Incl. btw
€20,62 Excl. btw
Beschikbaar
Slaats Parkietenzaad met kleurkorrel

Slaats Parkietenzaad met kleurkorrel is een natuurlijk en gezond voedingsproduct. Het wordt wel aanbevolen om naast het voer altijd genoeg vers drinkwater te geven. Dit product is samengesteld uit een tal van gezonde en natuurlijke zaden.

€23,95 Incl. btw
€21,97 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »