Avian

Avian werd opgericht voor de ontwikkeling en van wetenschappelijke voedingssupplementen waarvan is bewezen dat ze de gezondheid bevorderen. Zij hebben zich de afgelopen jaren vooral weten te onderscheiden in Nectars voor nectaretende vogels. Maar ook onze vitaminen, mineralen, aminozuren mengingen worden veel gebruikt ter ondersteuning van de gezondheid van onze vogels en zeker niet te vergeten het eivoer.

Avian Sunbird Nectar

Avian Sunbird Nectar voorziet voor een belangrijk deel in de dagelijkse behoefte van vele soorten vogels zoals: nectarvogels, suikervogels, honingzuigers, brilvogels, tangara's, organisten, buulbuuls.

€23,95 Incl. btw
€19,79 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Insectenpaté

Insecteneters zijn vogels welke volledig afhankelijk zijn van het eten van insecten voor de dierlijke eiwitten. In de natuur bestaat hun menu hoofdzakelijk uit diverse soorten insecten.

€8,75 Incl. btw
€7,23 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Vruchtenpaté

Vernieuwde receptuur! Universeel-vruchtenpaté, uiterst geschikt om tot een compleet uitgebalanceerd menu voor vruchteneters te komen.

€7,25 Incl. btw
€5,99 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Nectar Kolibrie

Avian Nectar Kolibrie is een compleet en evenwichtige voeding speciaal voor de kolibries gemaakt. Onze nectars worden gemaakt van de allerbeste ingrediënten.

€23,95 Incl. btw
€19,79 Excl. btw
Beschikbaar
Avian Universeel

Avian Universeel is een volledig voer voor vruchten- en insectenetende vogels. Bij de ontwikkeling van het voer is rekening gehouden met het ijzergehalte. Avian Universeel is verder verrijkt met o.a. jenever-, lijster-, en vlierbessen, gedroogde insecten,

€7,50 Incl. btw
€6,20 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »