Nutribird F16

NutriBird F16 is een uitgebalanceerd volledig onderhoudsvoeder voor Fruitduiven, Lijster- en Gaai-achtigen en andere vruchten- en insectenetende vogels. Pellets met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling.

€7,15 Incl. btw
€5,91 Excl. btw
Beschikbaar
Nutribird H16 voor Neushoornvogels (10 kg)

NutriBird H16 is een uitgebalanceerd volledig onderhoudsvoeder voor neushoornvogels en andere grote vruchtenetende vogels. Pellets met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling, op basis van geselecteerde granen en veel verse vruchten.

€52,95 Incl. btw
€43,76 Excl. btw
Beschikbaar
Nutribird T16 Onderhoudsvoer

NutriBird T16 Original is een uitgebalanceerd volledig onderhoudsvoeder voor toekans, toerako's en andere grote vruchtenetende vogels. Pellets met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling, op basis van geselecteerde granen.

€6,95 Incl. btw
€5,74 Excl. btw
Beschikbaar
Nutribird T20 Toekan Orginal (10 kg)

NutriBird T20 Original is een uitgebalanceerd volledig onderhoudsvoeder voor onder andere Toekans, Toerako's en andere grote vruchtenetende vogels.

€52,95 Incl. btw
€43,76 Excl. btw
Beschikbaar
Nutribird Tropical Fruit patee

Tropical Fruit patee is een volledig voeder voor alle Vruchtenetende vogels. Uitgebalanceerde vruchtenpatée met alle voedingsstoffen die jouw vogels nodig hebben.

€6,50 Incl. btw
€5,37 Excl. btw
Beschikbaar
Nutribird Insect patee Premium

NutriBird Insect patee Premium, een volledig uitgebalanceerd voeder met veel dierlijke eiwitten en minimum 50% ongewervelden.

€12,80 Incl. btw
€10,58 Excl. btw
Beschikbaar
Nutribird Uni patee

NutriBird Uni patee is een Universeelvoer met hoge voedingswaarde en een zeer goede opname. Bevochtigd met 100% natuurlijke honing. Kan zuiver gegeven worden of gemengd met fruit of insecten. Ook een voedzame bijvoeding voor vele andere vogelsoorten.

€5,65 Incl. btw
€4,67 Excl. btw
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »